Εβελίνα Παπούλια: Οι γάμοι στην ζωή της, η κούκλα κόρη, οι αποκαλύψεις για τους “Δυο Ξένοι” και η νέα ζωή

Εβελίνα Παπούλια: Όλοι γνωρίζουμε την ηθοποιό, μέσα από τους ρόλους της την έχουμε αγαπήσει για τον κάθε ένα. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 25 Μαρτίου 1971, το βαφτιστικό της όνομα είναι Ευαγγελία. Από 6 ετών παρακολουθούσε εντατικά μαθήματα χορού. Το 1989 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για μεταπτυχιακές σπουδές στο χορό στη Σχολή Χορού The Martha Graham School of Contemporary Dance. 

Την ίδια περίοδο παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στο The Lee Strasberg Theater Institute και πήρε μέρος σε διάφορα θεατρικά έργα, όπως το West Side Story (1993) ενώ συμμετείχε και στο Omega Dance Company.

Εβελίνα Παπούλια: Οι σπουδές και η καριέρα στην υποκριτική

Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο τη σεζόν 1993 – 1994 στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην παράσταση “Ωραία μου Κυρία”. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 1993 στο θρυλικό σίριαλ του ΑΝΤ1 “Τμήμα Ηθών”. Ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή η Εβελίνα Παπούλια έγινε για το ρόλο της στην κωμική σειρά “Δύο Ξένοι”, όπου υποδύθηκε το ρόλο μιας τηλεπαρουσιάστριας πρωινής εκπομπής, της Μαρίνας Κουντουράτου.

Έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο με την ταινία Safe Sex του 1999, αλλά και στις ταινίες “Ένας κι ένας”, “Νύφες του Παντελή Βούλγαρη” και “Guilt” (2009) του Βασίλη Μαζωμένου. Έχει σκηνοθετίσει το ροκ μιούζικαλ Hedwig and the Angry Inch
Τις σεζόν 2006-2007 και 2007-2008 συμμετείχε στη κριτική επιτροπή του χορευτικού talent show του Mega “So you think you can dance”, μαζί με τον Πάνο Μεταξόπουλο και τον Μιχάλη Ναλμπάντη, στο οποίο διαγωνίζονταν χορευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.. Έχει παίξει δίπλα στην Άννα Βίσση, στη ροκ όπερα “Δαίμονες”, στον ρόλο της Λόα, στο θέατρο Παλλάς.

Εβελίνα Παπούλια: Προσωπική ζωή

Από το 1999 μέχρι το 2001 ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Λιάντο. Το 2003 ξεκίνησε η σχέση της Εβελίνας Παπούλια με τον σκηνοθέτη Παναγιώτη Κράββα, ενώ παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2008 στη Σκωτία, όμως χώρισαν ένα μήνα μετά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @aithomianakis_photogallery

Τα τελευταία χρόνια η Εβελίνα Παπούλια είναι σε σχέση με τον αγαπημένο της Σταύρο. Το ζευγάρι μετρά περίπου 7 χρόνια κοινής πορείας και η ηθοποιός είχε αποκαλέσει τον αγαπημένο της super hero!

«Είμαι καλά, νιώθω ότι έχω αλλάξει στον τρόπο που βλέπω τα πράγματα. Επειδή αυτή τη στιγμή είμαι σε σχέση, είμαι πολύ ερωτευμένη και τον λατρεύω, δεν το έχω στο μυαλό μου να ξαναπαντρευτώ. Βιώνω ένα πράγμα που αυτή τη στιγμή με αφορά, έτσι όπως είναι.

Είμαστε μαζί από μωρά. Η μαμά του με τη μαμά μου ήταν κολλητές φίλες κι εμείς έχουμε μεγαλώσει μαζί. Η αδελφή του είναι κολλητή μου. Δεν κάναμε παρέα, είχαμε μια πολύ ωραία σχέση γιατί μεγαλώσαμε μαζί, αλλά δεν κάναμε παρέα γιατί ήταν πιο μεγάλος από μένα. Υπήρχε ένας θαυμασμός και από τις δύο πλευρές.

Έσκασε τελείως περίεργα. Δεν θα γινόταν νωρίτερα, γιατί δεν θα μπορούσα να είμαι με τον Σταύρο πιο μικρή. Είναι πιο κλασικός άντρας. Εγώ είμαι πολύ φευγάτη. Πολύ εγωιστές και οι δύο, δεν θα μπορούσαμε να δέσουμε. Τώρα είναι αλλιώς.
Αυτή η σχέση μου αρέσει, γιατί δεν υπάρχει η δέσμευση, αν θέλω να βγω το βράδυ δεν θα υπάρχει γιατί.

Είναι έξι χρόνια και κάτι μήνες αυτή η σχέση. Για μένα δεν έχει κανένα ελάττωμα. Είναι πολύ ιδιαίτερος. Είναι my super hero. Δεν ξέρω κατά πόσο με έχει δαμάσει αλλά νιώθω μεγάλη ασφάλεια πλάι του και μεγάλη εμπιστοσύνη που δεν το είχα ποτέ. Είναι ένας αυτόφωτος άνθρωπος, τα έχει καταφέρει μόνος του στη ζωή του και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Οι προηγούμενες σχέσεις μου δεν ήταν έτσι»!

Εβελίνα Παπούλια: Τι είχε αναφέρει για τους “Δύο Ξένοι”;

Σε μια αποκλειστική σύντευξη που είχε δώσει πριν αρκετά χρόνια, είχε αποκαλύψει για την συμμετοχή της στην σειρά αλλά και για τον Νίκο Σεργιανόπουλο. Συγκεκριμένα: “Το πρώτο μπαν ήταν οι Δυο Ξένοι. Με το που πήρα το σενάριο και το διάβασα γέλαγα. Ήξερα ότι θα πάμε καλά αλλά δεν ήξερα πόσο καλά. Δεν είχα δει κανένα επεισόδιο γιατί δε προλάβαινα οπότε δεν ήξερα τι γίνεται… Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ… Ήταν να έχουμε μια τρίτη μισή σεζόν. Κάποια στιγμή είχαμε έναν τσακωμό με τον Αλέξανδρο Ρήγα που δε κράτησε πολύ, είχα κάνει ένα ραντεβού με το Mega είχαμε βρει τα ωράρια αλλά δεν πήγε τελικά. Νομίζω ότι δεν πήγε γιατί ο Αλέξανδρος πήγε στρατό”.

Για τον Νίκο Σεργιανόπουλο και τον θάνατό του: “Έχω μια περίεργη σχέση με τον θάνατο. Δεν θεωρώ ότι τελειώνει εδώ. Θα πω τον αγαπώ και όχι τον αγαπούσα. Τον αγαπώ… Είναι ένας άνθρωπος που έχει στιγματίσει την καριέρα μου. Με είχε συγκλονίσει όλο αυτό, δεν ήθελα να μιλάει και ακόμα ταράζομαι. Ίσως φταίει και ο τρόπος που το είχαν προσεγγίσει τα Μέσα. Το να μη σέβεσαι έναν άνθρωπο που έχει φύγει από τη ζωή είναι ότι χειρότερο. Ήταν ένας πολύ κλειστός και γλυκός άνθρωπος. Αγαπούσε πολύ τις γυναίκες, ήταν πολύ κύριος. Μόνο θετικά πράγματα μπορώ να πω για εκείνον”.

Εβελίνα Παπούλια: Η κούκλα κόρη της

Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια έχει μεγαλώσει και είναι μια κούκλα.

Η όμορφη Αφροδίτη – Μαρία Λιάντου, κόρη της Εβελίνας και του ηθοποιού Γιώργου Λιάντου, είναι 23ετών και έχει κληρονομήσει τα καλλιτεχνικά γονίδια των γονιών της. Οσο για την εμφάνισή της, μοιάζει εκπληκτικά στη μαμά της.

Μαμά και κόρη περνούν μαζί μέρος των διακοπών τους και η περήφανη μαμά έχει ανεβάσει φωτογραφίες στο instagram από τις όμορφες στιγμές που μοιράζεται με το παιδί της. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την βλέπουμε στην σειρά του MEGA “Η γη της ελιάς”.

Ο δεσμός που έχει με την κόρη της, φαίνεται πόσο δεμένες είναι. Ελπίζουμε στο μέλλον να της δούμε και συμπρωταγωνίστριες!

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του