Eurovision: Πιθανή η εξορία γι`αυτόν που έγραψε το τραγούδι της Βρετανίας

Η Βρετανία φημίζεται για τις συμμετοχές της στην Eurovision, που κατά παράδοση καταλήγουν στις πρώτες πέντε θέσεις, μετρώντας από το τέλος. Μάλλον αυτή η παράδοση δεν θα αλλάξει φέτος, καθώς το τραγούδι της μπάντας των Electric Velvet δεν υποφέρεται.
Επίσης, για το τραγούδι των Electric Velvet μπορούμε να πούμε υπεύθυνα, πως αν το ακούγαμε ολόκληρο, στο τέλος θα ξεριζώναμε τα αυτιά μας. Ανάλογη εντύπωση έχουν και τα περισσότερα βρετανικά media, καθώς ο Guardian το χαρακτήρισε: «εφιαλτικό» ενώ ο Independent ήταν πιο επιεικής: «άμεσα ξεχάσιμο» το έκρινε. Μια ακόμα βρετανική εφημερίδα, η Telehgraph δημοσίευσε άρθρο με υπότιτλο: «Ποιος νοιάζεται που η Βρετανία επέλεξε τους Electro Velvet για την εκπροσώπηση της» υπονοώντας πως το τραγούδι είναι για τα σκουπίδια.
Τέλος και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Mark Gatiss (Sherlock Holmes) είπε για το τραγούδι: «Άκουσα την συμμετοχή μας στην Eurovision. Καταδικασμένη ξανά.» Καμία τύχη για τους δυο Electric Velvet, τον Alex Larke και την Bianca Nicolas, μόνο εξορία:

(via)

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του