Ένας έρωτας που έληξε άδοξα: Αυτή είναι η άγνωστη σύζυγος του του Νίκου Κούρκουλου πριν την Μαριάννα Λάτση

Ο Νίκος Κούρκουλος, ο ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου, που περνούσε και οι γυναίκες καρδιοχτυπούσαν, όμως εκείνος ήταν επιλεκτικός.

Λίγες γυναίκες “μίλησαν” στην καρδιά του με μία από αυτές την πρώτη του σύζυγο, με την οποία απέκτησαν τον Άλκη Κούρκουλο και την Μελίτα Κούρκουλου.

Οι γυναίκες του Κούρκουλου

Το 1964 ο Νίκος Κούρκουλος γνώρισε την πρώτη του σύζυγο στο Ρεξ στην παράσταση, ”Η γειτονιά των αγγέλων” που συμπρωταγωνιστούσε με την Τζένη Καρέζη.

Είχε πάει με μια φίλη της στα καμαρίνια να τον συγχαρεί. Στα γυρίσματα της ταινίας «Το χώμα βάφτηκε κόκκινο» ο διάσημος σταρ παντρεύτηκε την Μελίτα Κουτσογιάννη με κουμπάρο τον Νότη Περγιάλη. Ένας γάμος που του χάρισε 2 υπέροχα παιδιά. Τον Άλκη και την μικρή Μελίτα.

Η Μελίτα Κουτσογιάννη διατηρούσε πάντα ένα χαμηλό προφίλ, για αυτό και είναι λίγες οι φωτογραφίες της από δημόσιες εκδηλώσεις.

Πριν λίγα χρόνια ο ηθοποιός Άλκης Κούρκουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία με την μητέρα του αγκαλιά με την εγγονή της και ανιψιά του.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του