Ελένη Λιάσκα: Η Γωγώ του Καφέ της Χαράς, η ζωή στη Ρωσία, ο μεγάλος χωρισμός και η επιστροφή στην Ελλάδα

Ελένη Λιάσκα: Το Καφέ της Χαράς ήταν αναμφίβολα ο ρόλος που την έκανε να ξεχωρίσει. Υποδύθηκε την μαθήτρια κόρη των Πουλόπουλων που είχε κρυφό δεσμό με τον γιο των αιώνιων “αντιπάλων” τους. Σαν ένας σύγχρονος Ρωμαίος και Ιουλιέτα, τα παιδιά έζησαν έναν πολύ μεγάλο έρωτα για τον οποίο μιλούσε όλο το πανελλήνιο πριν είκοσι χρόνια και βλέπουμε ακόμη και σήμερα στις επαναλήψεις.

Ελένη Λιάσκα: Η ζωή της μετά το σίριαλ

Σήμερα, η Ελένη Λιάσκα είναι 38 ετών και ζει πολύ μακριά από την ελληνική showbiz και τη μυθοπλασία της, ενώ είναι παντρεμένη και χωρισμένη, έχοντας αποκτήσει μάλιστα και ένα παιδάκι.Η ηθοποιός έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή της, παντρεύτηκε και… μετανάστευσε αφού έζησε στη Ρωσία και συγκεκριμένα στη Μόσχα για περίπου 1,5 χρόνο. Ωστόσο, όπως είπε σε συνέντευξή της σε ραδιοφωνικό σταθμό στη Μεσσηνία, πλέον έχει γυρίσει στην Ελλάδα και μένει μόνιμα στην Καλαμάτα.Όπως αποκάλυψε η Ελένη Λιάσκα, χώρισε από τον Σεργκέι, τον Ρώσο σύζυγό της και μαθηματικό, και πλέον ασχολείται με την υποκριτική ξανά, αλλά και με το make up art.

Ελένη Λιάσκα: Η απόφαση να φύγει από τη Ρωσία

Μάλιστα, εμφανισιακά έχει αλλάξει πολύ, ενώ στον λογαριασμό της στο Instagram ανεβάζει στιγμιότυπα από την καθημερινότητα και τις δραστηριότητές της. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται ανά διαστήματα θα δεις ότι η “ξανθομαλλούσα” έχει δοκιμάσει και πιο σκούρες αποχρώσεις στα μαλλιά της.Όσο για το πώς ήταν η εμπειρία της στη Ρωσία, είχε πει σε συνέντευξή της: “Ταλαιπωρήθηκα πολύ με τη γλώσσα… Ταλαιπωρήθηκα πολύ με τη γλώσσα. Εγώ μιλάω άπταιστα, αγγλικά και ιταλικά, τα ρώσικα με δυσκόλεψαν, δεν είναι εύκολη γλώσσα. Και το κρύο! Παναγιά μου ! Βίωσα για πρώτη φορά στη ζωή μου -30 βαθμούς Κελσίου. Καταλαβαίνεται τι σημαίνει αυτό για μια Ελληνίδα”.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του