Είναι 39 Ετών Και Έχει 44 Παιδιά: Ο Κόσμος Την Κατακρίνει Αλλά Η Ίδια Δηλώνει «Ευλογημένη Από Τον Θεό» (pics)

Είναι 39 Ετών Και Έχει 44 Παιδιά: Ο Κόσμος Την Κατακρίνει Αλλά Η Ίδια Δηλώνει «Ευλογημένη Από Τον Θεό» (pics)

H Μαριάμ Ναμπανάτζι θα μπορούσε να έχει μια καθημερινή, απλή και ήρεμη ζωή στην Ουγκάντα. Όμως, η ίδια «ευλογημένη από τον Θεό» έχει σπάσει όλα τα…ρεκόρ, έχοντας ήδη γεννήσει 44 παιδιά.

Μάλιστα, θα περίμενε κανείς η ηλικία της να είναι αρκετά μεγάλη, ωστόσο η Μαριάμ μόλις έκλεισε το 39ο έτος της ζωής της και δηλώνει «ευλογημένη που ο Θεός την αξίωσε να φέρει στον κόσμο αυτόν τον αριθμό παιδιών».

Η 39χρονη που κατοικεί μαζί με τον σύζυγό της -ο οποίος είναι κατά 27 χρόνια μεγαλύτερος- γέννησε τα πρώτα της παιδιά (δύο δίδυμα αγοράκια) λίγο μετά τον γάμο της σε ηλικία 14 ετών κι έκτοτε δεν έχει σταματήσει είτε να βρίσκεται σε κατάσταση εγκυμοσύνης είτε να φέρνει στον κόσμο νέα μέλη της οικογένειάς της.

Αυτό που όμως προκαλεί την μεγαλύτερη εντύπωση στην περίπτωση της Μαριάμ είναι το γεγονός ότι μόλις δύο από τα 44 συνολικά παιδιά της ήρθαν στον κόσμο μόνα τους, καθώς τα υπόλοιπα 42 ήταν δίδυμα, τρίδυμα αλλά και τετράδυμα.

Πιο συγκεκριμένα, η 39χρονη γυναίκα έχει γεννήσει 6 φορές δίδυμα, 4 φορές τρίδυμα και 3 φορές τετράδυμα,ε νώ είχε την ατυχία να δει έξι από τα απιδιά της να πεθαίνουν κατά τη διάρκεια της γέννας, καθώς η παιδική θνησιμότητα στο κράτος της κεντρικής Αφρικής παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

Η ίδια δηλώνει ευτυχισμένη για το μέγεθος της οικογένειάς της, αν και στο παρελθόν είχε στραφεί σε γιατρούς ώστε να σταματήσει να μένει έγκυος, όμως η κατάστασή της δεν επέτρεπε την λήψη επιστημονικής βοήθειας.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι η Ουγκάντα αποτελεί μία από τις πολυπληθέστερες χώρες της Αφρικής (σε σχέση με την έκτασή της που είναι διπλάσια από την Ελλάδα), ενώ ο πληθυσμός των περίπου 45 εκατομμυρίων κατοίκων μαστίζεται από την φτώχεια, το χαμηλό βιοτικό επίπεδο και τα τεράστια ποσοστά φορέων του AIDS, που την προηγούμενη δεκαετία ξεπερνούσε το 10% του ενήλικου πληθυσμού.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του