Έγιναν 10: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί τoυ Κων/νου και Ελένης που έχουν φύγει από τη ζωή εν έτει 2022

Το “Κωνσταντίνου και Ελένης” αποτελεί μια από τις  πιο αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης που από το 1998 έως σήμερα μας χαρίζουν απίστευτες στιγμές γέλιου, καθώς έχουμε μάθει τις ατάκες της σειρά απέξω.

Μέσα από τη σειρά του Χάρη Ρώμα και της Αννας Χατζησοφιά αγαπήσαμε ηθοποιούς οι οποίοι δυστυχώς έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή. Από το 2000 που προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο, ξεκίνησαν οι επαναλήψεις και μπορεί να έχουμε την αίσθηση πως όσα βλέπουμε ανταποκρίνονται στο 2022 αλλά 10 αγαπημένοι ηθοποιοί της σειράς έχουν φύγει από τη ζωή.

5 εξ’ αυτών, πέθαναν πολύ νέοι, 1 εντελώς ξαφνικά ύστερα από ατύχημα στο σπίτι του.

Οι ηθοποιοί που αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά οι οποίοι έχουν φύγει από τη ζωή

Απόστολος Σουγκλάκος

Τον είδαμε στον ρόλο του χασάπη Μητσάρα στο επεισόδιο «Η Βεντέτα». Ο Απόστολος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο το καλοκαίρι του 2006, στα 56 του χρόνια, και εξέπνευσε στις 5 Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς.

Χρήστος Ευθυμίου

Υποδυόταν τον Νικηφόρο Κατακουζηνό στο επεισόδιο «Ο Τελευταίος Άνθρωπος που είδε το Θείο». Έφυγε ανήμερα της γιορτής του το 2008 από ανακοπή καρδιάς, ενώ έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο. Ήταν 54 ετών.

Άρτο Απαρτιάν

Υποδυόταν τον Νάσο Κούρκουλο (Ζέπελης) στο επεισόδιο «Για την Καρδιά της Ωραίας Ελένης». Το φινάλε γράφτηκε το 2010 σε ηλικία 54 ετών. Αιτία, το πνευμονικό οίδημα που οδήγησε σε έμφραγμα.

Σωτήρης Βάγιας

Toν είδαμε στον ρόλο του σκηνοθέτη Γιάννη Μαυρέα στα επεισόδια «Η Φάρμα των Ζώων» και «Ένα Αστέρι Γεννιέται». Το τέλος γράφτηκε το 2014. Βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του έχοντας υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου σε ηλικία 53 ετών.

Έφη Τσαμποδήμου

Την απολαύσαμε ως Ξένια, την παλιά συμμαθήτρια της Ελένης στο επεισόδιο «Όταν Πηγαίναμε Μαζί Σχολείο». Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το 2015 ύστερα από μάχη της με τον καρκίνο. Ήταν μόλις 55 ετών.

Ανδρέας Ντούζος

Ο θείος Άγγελος Κατακουζηνός ήταν ο μεγαλύτερος της συγκεκριμένης λίστας. Δεν πέθανε πολύ νέος, αλλά πέθανε ξαφνικά ύστερα από σοβαρό ατύχημα στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο του 2013, στα 77 του, μετά από ατύχημα στο σπίτι του υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Δημιουργήθηκε αιμάτωμα και υπεβλήθη σε επέμβαση, μετά την οποία νοσηλευόταν στη ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου, όπου και απεβίωσε στις 29 Απριλίου του ιδίου έτους. Τα τελευταία επτά χρόνια της ζωής του έπασχε από Αλτσχάιμερ.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του