Διονύσης Παπανδρέου: O γοητευτικός πρωταγωνιστής, η λεκτική βία που έχει δεχθεί και η φημολογουμένη σχέση με την Ιφιγένεια Τζόλα

Διονύσης Παπανδρέου: Aποτελεί έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν, τον παρακολουθούμε καθημερινά ως Φίλιππος Στεφανέας στη “Γη της Ελιάς” στο MEGA. Η τηλεοπτική του εμφάνιση, για πρώτη φορά στη σειρά, έχει καταφέρει να κάνει το κοινό του, να τον θαυμάζει για το ταλέντο στην υποκριτική. Από πέρσυ κιόλας μας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του, από το πρώτο επεισόδιο της σειράς με τον κρυφό έρωτα με την Βασιλική.

Διονύσης Παπανδρέου: Όσα δεν ξέρεις για τον ηθοποιό

Ο τηλεοπτικός Φίλιππος, γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1999, πέρασε τα παιδικά του χρόνια στην Αθήνα. Παράλληλα με την υποκριτική, σπουδάζει στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Η σχέση του με την υποκριτική ξεκίνησε στα 18 του χρόνια, όταν συμμετείχε σε μια μικρού μήκους ταινία. Αργότερα πήγε στις οντισιόν για τις «8 Λέξεις», ωστόσο η μεγάλη ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Αντρέα Γεωργίου ήρθε τώρα.

Διονύσης Παπανδρέου: Η λεκτική βία που είχε βιώσει μικρότερη ηλικία

Σε συνέντευξη του, στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» είχε βρεθεί καλεσμένος ο νεαρός πρωταγωνιστής, ο οποίος αναφέρθηκε στο ρόλου που υποδύεται στην σειρά του Αντρέα Γεωργίου, για την σχέση του με τον ίδιο, τον ρόλο που έχει στην σειρά και το περιστατικό λεκτικής βίας που είχε δεχτεί σε μικρότερη ηλικία.

Χαρακτηριστικά είχε δηλώσει: «Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου λίγο πιο σκληρό από τον Φίλιππο στη “Γη της Ελιάς”», είπε αρχικά ο 22χρονος ηθοποιός, ενώ αμέσως μετά αποκάλυψε: «Είχα πάει στο κάστινγκ για την προηγουμένη σειρά του Αντρέα Γεωργίου. Δεν με πήραν και μου τηλεφώνησε μετά από λίγο. Η πιο σημαντική συμβουλή που μου έχει πει ο Αντρέας είναι να μείνω προσηλωμένος στον στόχο μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως έχει αποκαλύψει και ό ίδιος, μικρός είχε κάποια παραπάνω κιλά, ο ίδιος είχε βιώσει ένα άσχημο περιστατικό, που συχνά βλέπουμε στις μέρες μας: «Σε μικρότερη ηλικία δεν είχα πάρει μπόι, είχα παραπάνω κιλά και ήμουν στόχος λεκτικής βίας».

Διονύσης Παπανδρέου: Ο ρόλος του ως Φίλιππος Στεφανέας

Στην σειρά του MEGA, τον βλέπουμε από τους βασικούς χαρακτήρες, που μπλέκεται συνεχώς σε διάφορους μπελάδες. Μετά τον θάνατο του πατέρα και της αδερφής του, γίνεται πιο σκληρός και αναλαμβάνει εκείνος τα ηνία. Όπως είχε πει χαρακτηριστικά:  «Ο ρόλος μου είναι ένας από τους βασικούς. Μου αρέσει να μου δίνονται ευκαιρίες και να τις αρπάζω αμέσως. Επίσης, το θεωρώ τιμητικό που η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου και ο σκηνοθέτης Αντρέας Γεωργίου έπραξαν το παραπάνω.

Ο «Φίλιππος» είναι φοιτητής και μετά τον χαμό του πατέρα και της αδελφής του, καλείται να αναλάβει ευθύνες για τις οποίες δεν είναι ακόμη έτοιμος. Συγκεκριμένα, να αναλάβει τα θερμοκήπια και τους πορτοκαλεώνες της οικογένειας. Επιπλέον, η μάνα του τον υποχρεώνει, ως είθισται στη Μάνη, να πάρει εκδίκηση για το διπλό φονικό. Με λίγα λόγια, αναγκάζεται να μεγαλώσει απότομα», λέει ο Διονύσης Παπανδρέου.

Διονύσης Παπανδρέου: Η απάντηση στις φήμες περί σχέσης με την Ιφιγένεια Τζόλα

Στη σειρά ο Διονύσης Παπανδρέου υποδύεται τον Φίλιππο Στεφανέα και είναι ζευγάρι με την Βασιλική Καπερνάρου, ρόλο που ενσαρκώνει η Ιφιγένεια Τζόλα.

Μάλιστα πολλοί υποστηρίζουν πως το τηλεοπτικό ζευγάρι είναι και ζευγάρι στη ζωή. Ο Διονύσης Παπανδρέου ρωτήθηκε εάν υπάρχει κάποια δόση αλήθειας στις εν λόγω φήμες.

«Με την Ιφιγένεια Τζόλα υπάρχει ένας πλατωνικός έρωτας. Μοιραζόμαστε τόσες ώρες μέσα στο σετ και εκτός και θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί σχέση, αλλά έχουμε δημιουργήσει άλλες συνθήκες συνεργασίας με την Ιφιγένεια. Τη νιώθω σαν μια πολύ καλή μου φίλη, είναι ένα εξαιρετικό παιδί και έχουμε καταφέρει πάρα πολλά μαζί όλον αυτό τον καιρό και θα το αφήσω εκεί!», ανέφερε ο ηθοποιός.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του