Δήμητρα Δουμένη: Η τηλεοπτική Όλια, η σχέση με τη Δανδουλάκη, η όπερα και η εντυπωσιακή εικόνα της σήμερα

Δήμητρα Δουμένη: Η αγαπημένη τηλεοπτική κόρη της Κάτια Δανδουλάκη, η οποία έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στη σειρά του Mega “Λένη”, που υποδύθηκε την Όλια σε ηλικία 6 χρόνων.Μετά από 17 χρόνια δεν ασχολείται με την υποκριτική αλλά τελείωσε Φιλοσοφία, Παιδαγωγικά και Ψυχολογία (ΦΠΨ), στο Καποδιστριακό, ενώ παράλληλα, ασχολείται με την όπερα και το πιάνο, τα οποία αγαπά πάρα πολύ και θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά. Γεννήθηκε το 1997 στην Αθήνα.

Δήμητρα Δουμένη: Ο ρόλος της στην σειρά

Όπως χαρακτηριστικά θυμόμαστε, στην σειρά η μικρή Όλια βρίσκει την Ελένη στο port baggage, επιστρέφοντας στην Αθήνα. Η Ελένη προσπαθεί να μιλήσει με την Όλια και να μάθει πως βρέθηκε εκεί και ποιοι είναι οι γονείς της.

Η μικρή αρχικά δεν μιλάει καθόλου. Όμως η Όλια είναι αυτό που έψαχνε η Ελένη στη ζωή της, το παιδί που ποτέ δεν είχε και θα της γνωρίσει ένα καινούργιο κόσμο. Οι δυο τους θα μείνουν μαζί δημιουργώντας μία δυνατή σχέση. Όταν κάποια στιγμή εμφανιστεί η πραγματική μητέρα της Όλιας, η Ελένη θα κάνει τα πάντα για να μην τη χάσει καθώς τα συναισθήματά της για αυτήν είναι πολύ δυνατά.

Εντυπωσίασε το κοινό και με την υποκριτική της καθώς είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά αλλά και με τις φωνητικές της δυνατότητες μέσα από το τραγούδι “Στου Καιρού τη Ζυγαριά” που συνόδευε τη Φωτεινή Δάρρα.

Δήμητρα Δουμένη: Τι είχε δηλώσει σχετικά με την συμμετοχή της

Μάλιστα, πριν χρόνια σε μία σπάνια συνέντευξή της είχε πει: «Τα αθώα εκείνα χρόνια που έπαιζα στο πλευρό της Κάτιας Δανδουλάκη τα θυμάμαι με πολλή αγάπη. Ήταν ωραίες στιγμές για μένα. Ήταν σαν παιχνίδι». «Πλέον δεν ασχολούμαι με την υποκριτική. Ασχολούμαι με άλλα πράγματα, κυρίως με το κλασικό τραγούδι που μου αρέσει πολύ. Θέλει προσήλωση, πολλές γνώσεις και ηρεμία».

Η Δήμητρα είχε αναφέρει ότι όποτε χρειάζεται κάποια συμβουλή μπορεί να την ζητήσει από την Κάτια Δανδουλάκη ή την Μαριάννα Τόλη. Όνειρό της είναι να γίνει μία σπουδαία τραγουδίστρια της όπερας.

Δήμητρα Δουμένη: Δειτε πως έχει μεγαλώσει σήμερα

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του