Δεν θα τον αναγνώριζε ούτε ο Γιάννης Μπέζος: Άφησε μούσια και παντρεύτηκε ο τηλεοπτικός Μήτσος από το Ευτυχισμένοι Μαζί

Ένας από τους αγαπημένους ρόλους, της επιτυχημένης σειράς του Mega, Ευτυχισμένοι Μαζί, ήταν εκείνος του Μήτσου, που τον υποδύθηκε ο Κώστας Ιντζεγιάν. Σήμερα, έχει δημιουργήσει την δική του οικογένεια και είναι 39χρονών.

Λίγα λόγια για τον Κώστα Ιντζεγιάν

Ο ίδιος μετά από τέλος της σειράς απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πλέον είναι τρελά ερωτευμένος καθώς έχει αποκτήσει και ένα παιδάκι με την αγαπημένη του σύζυγο.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Φοίτησε στο ΤΕΙ Πειραιά στο τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων και ταυτόχρονα σπούδασε υποκριτική στη δραματική σχολή «Ίασμος». Εκτός από το «Ευτυχισμένοι Μαζί», συμμετείχε στη σειρά του ΑΝΤ1 Εργαζόμενη Γυναίκα, όπως επίσης και στην σειρά Οδός Παραδείσου 7, που παλαιότερα μετέδιδε ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA.

«Ο ρόλος του Μήτσου προέκυψε έπειτα από κάστινγκ. Κάπως τυχαία, δηλαδή. Όσο για τη συνεργασία, δεν έχω πολλές εμπειρίες μιας και αυτή είναι η πρώτη μου δουλειά, αλλά ελπίζω να είναι όλες οι επόμενες σαν κι αυτή. Από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς και τον σκηνοθέτη που μας βοηθάνε και μας συμβουλεύουν έως όλο το συνεργείο με το οποίο δουλεύουμε δημιουργικά και ευχάριστα», είχε δηλώσει τότε ο ίδιος για το «Ευτυχισμένοι Μαζί», μιλώντας στο περιοδικό «Αρμένικα».

Τι κάνει σήμερα ο τηλεοπτικός Μήτσος

Σήμερα, ο Κώστας Ιντζεγιάν απολαμβάνει τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μαζί με την σύζυγό του και την κορούλα τους.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του