Χρύσπα: Το σουξέ “Μου κάνει πλάκα ο Θεός”, ο λόγος που χάθηκε από τα φώτα και η αλλαγή καριέρας

Χρύσπα: Η γνωστή τραγουδίστρια λόγω της μεγάλης επιτυχίας του σουξέ της “Μου κάνει πλάκα ο Θεός” ήταν γνωστή σε όλη την Ελλάδα και ο κόσμος την αναγνώριζε στο δρόμο και την αποθέωνε. Αργότερα η ίδια αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα και εκτός από το τραγούδι ασχολήθηκε με τις σπουδές της στο χορό που ήταν και το μεγάλο της όνειρο.

Χρύσπα: Λίγα λόγια

Γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου του 1982 στον Πειραιά. Το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο προέρχεται από το βαφτιστικό της όνομα που είναι Χρυσάνθη-Παγώνα (Χρύσ-Πα). Σε πολύ μικρή ηλικία εγκαταστάθηκε στην Αίγινα όπου πέρασε τα παιδικά και τα εφηβικά της χρόνια. Σπούδασε πιάνο, φωνητική και κλασική κιθάρα, ενώ για δεκατρία χρόνια έκανε κλασικό μπαλέτο. Αρχικά σκόπευε να ακολουθήσει τη Σχολή της Φυσικής Αγωγής, όμως η γνωριμία της με τη Σοφία Βόσσου της άλλαξε τη γνώμη. Αποφάσισε σε ηλικία 18 ετών να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

Χρύσπα: Μου στέρησαν το δικαίωμα να βρω δουλειά

Στο «Πρωινό μας» και τον Χρήστο Λυσσέα έδωσε συνέντευξη η Χρύσπα. Η τραγουδίστρια μίλησε για το δημοσίευμα που την εξόργισε, αλλά και για τις εξαντλητικές δίαιτες που έκανε στο παρελθόν.

«Ο σύζυγός μου έχει το τιμόνι της επιχείρησής μας, εγώ είμαι επί των δημοσίων σχέσεων. Δεν με ενδιαφέρει να προβάλλω την προσωπική μου ζωή, ούτε κρύβομαι όμως. Απείχα λίγο από το τραγούδι γιατί σπούδασα χορό, δεν σταμάτησα το τραγούδι, αυτό ήταν απωθημένο μου. Έγινα έξαλλη με ένα δημοσίευμα που έλεγε ότι παρατάω το τραγούδι για να γίνω ταβερνιάρισσα. Δεν με πείραξε το ταβερνιάρισσα, τιμή μου και καμάρι μου.

Με ενόχλησε το “παρατάει το τραγούδι”. Γιατί έγινε σε μια περίοδο που οι τραγουδιστές δεν είχαμε δουλειά, ήμασταν πολύ καιρό σε παύση. Και όταν άνοιξε η δουλειά μας, βγήκε αυτό το δημοσίευμα. Και αυτό ήταν τεράστιο φάουλ γιατί εμένα μου στερείς το δικαίωμα από αυτόν που θα διαβάσει το δημοσίευμά σου, να βρω δουλειά. Ποιος είσαι φίλε μου που θα μου το κάνεις εσύ εμένα αυτό; Με ποιο δικαίωμα;», είπε η Χρύσπα.Η Χρύσπα ανέφερε επίσης: «Γουστάρω να τρώω. Αν θέλω να πάρω 15 κιλά μαγκιά μου και μην με κοιτάς. Έκανα βλακείες τότε, έκανα εξοντωτικές δίαιτες και δημιούργησα πρόβλημα στον εαυτό μου».

Χρύσπα: Γιατί χάθηκε από τη δημοσιότητα;

Η Χρύσπα γνώρισε μεγάλη επιτυχία πριν από αρκετά χρόνια, όταν τα σουξέ της όπως το “Μου κάνει πλάκα ο Θεός” και το “Φεύγω για το Επτά”.

Ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς σπούδαζε. Όπως είπε η ίδια σε συνέντευξή της στο ένθετο “Secret” των “Παραπολιτικών”, “ήθελα να τελειώσω τις σπουδές µου στον χορό. Τώρα πια έχω πάρει το δίπλωµά µου, κάτι που ήταν όνειρο ζωής, γιατί κάνω κλασικό µπαλέτο από τριών ετών. Το άφησα, όµως, στην εφηβεία. Όταν µεγαλώνεις, όµως, κάποια πράγµατα τα βλέπεις διαφορετικά. Το είχα βάλει πείσµα να το κάνω, γι’ αυτό και αποτραβήχτηκα λίγο”.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε ενθουσιασμένη που ο μουσικός κλάδος ανθίζει ξανά: “Ανοιξε ο κλάδος µας επιτέλους, είµαι ανανεωµένη, κυκλοφόρησε η επανεκτέλεση και το επόµενο βήµα µου δισκογραφικά θα έχει τη δική µου υπογραφή. Θα ξανασυστηθούµε, κάνουµε µία νέα αρχή”.

Χρύσπα: Η νέα κυκλοφορία

Η ίδια, επιστρέφει δυναμικά, κάνοντας ένα άνοιγμα στην καριέρα της: “Πάντα έγραφα. ∆εν τολµούσα, όµως, να το προχωρήσω. Η καραντίνα µού έδωσε άπλετο χρόνο να ασχοληθώ παραπάνω µε τη σύνθεση και έτσι βγήκαν διαµάντια, που θέλω να τα µοιραστώ µε τον κόσµο. Αυτή την περίοδο βρίσκοµαι στο στούντιο και δοκιµάζουµε διάφορους ήχους. Το ύφος των κομματιών θα είναι διαφορετικό. Αυτό που µπορώ να σου πω είναι πως τα τραγούδια αυτά δεν έχουν τόσο λαϊκό ήχο, θα είναι πιο ώριµη η Χρύσπα που θα ακούσετε”.Πριν αποτραβηχθεί από το προσκήνιο γνώρισε τεράστια επιτυχία, χωρίς να λείψουν τα “μπερδέματα”: “Κυκλοφορούσα στον δρόµο και ο περισσότερος κόσµος, λόγω της επιτυχίας του τραγουδιού ‘”Μου κάνει πλάκα ο Θεός’”, νόµιζε πως έχω βγει από κάποιο ριάλιτι ή από το “Fame Story”“.Κλείνοντας, η Χρύσπα τόνισε: “Δεν θέλω να απασχολώ τη δηµοσιότητα αν δεν έχω κάτι να πω. Ξέρω πως πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που δεν µε συµπαθούν, αλλά εγώ είµαι ο εαυτός µου και θα παραµείνω”.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του