Χρήστος Βαλαβανίδης: Η απιστία στο γάμο του, το σοβαρό εγκεφαλικό και η ευγνωμοσύνη για τον Μουστάκα

Χρήστος Βαλαβανίδης: Ένας εξαίρετος ηθοποιός αλλά και ποιητής, με μια τεράστια τηλεοπτική πορεία στην τηλεόραση, σε βιντεοταινίες αλλά και στο θέατρο. Ο Χρήστος Βαλαβανίδης, έχει ένα πλούσιο βιογραφικό πάνω στην τέχνη με χαρακτηριστικό το αρχαίο δράμα, το μουσικό θέατρο και την επιθεώρηση.

Χρήστος Βαλαβανίδης: Η παιδική ηλικία και οι θεατρικές σπουδές

Γεννημένος τον Μάϊο του 1944 και είναι 78 ετών. Από μικρή ηλικία, ήξερε ότι η μεγάλη του αγάπη είναι το θέατρο, μέχρι που το κυνήγησε και αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, το 1973. Από τότε έχει συνεργαστεί με πολύ γνωστούς και καταξιωμένους ηθοποιούς και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, άρχισε να τραβά τα βλέμματα και τις εντυπώσεις, λόγω του ταλέντου του.

Δείτε παρακάτω ένα απόσπασμα από την ταινία “Λούφα και παραλλαγή”:

Χρήστος Βαλαβανίδης: Επαγγελματική πορεία

Έχει συνεργαστεί με τις δύο κρατικές σκηνές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και έχει παίξει σε πολύ γνωστές και επιτυχημένες παραστάσεις. Μερικές από αυτές είναι: ο «Παπουτσωμένος Γάτος», “Το Ημέρωμα της Στρίγγλας”, οι “Σφήκες” και η “Ντόλυ”, ωστόσο υπάρχουν πολλές ακόμη. Παράλληλα, έχει παίξει σε πάρα πολλές βιντεοταινίες εποχής, όπως “Γάτα εσύ, γάτα εγώ”, “Ο κόσμος χάνεται και η Μιμή χτενίζεται”, “Ο πιπίλας και ο Τορπίλας”, “Λούφα και παραλλαγή” κτλ.

Επιπλέον, από το 1972 ξεκίνησε την καριέρα του και στη τηλεόραση, κάνοντας το τηλεοπτικό ντεμπούτο του στην σειρά “Η γειτονιά μας”. Έκτοτε, ακολούθησαν πολλές ακόμη συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές όπως “To μινόρε της αυγής”, “Η τράπεζα”, “Λίστα γάμου” και “Το κόκκινο δωμάτιο”.

Χρήστος Βαλαβανίδης: Προσωπική ζωή

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης, είναι παντρεμένος με την γυναίκα της ζωής του, Ασπασία Κράλλη, εδώ και περίπου 50 χρόνια. Είναι ιδιαίτερα αγαπημένοι και σε συνεντεύξεις τους, μιλάνε και οι δύο, με λόγια αγάπης ο ένας για τον άλλον. Μάλιστα, το 1996, δημιούργησαν μαζί ένα σύγχρονο θέατρο, το “Aπό Μηχανής Θέατρο”.

Χρήστος Βαλαβανίδης: H απιστία στην σχέση τους

Το 2018 μάλιστα, η Ασπασία Κράλλη, έκανε κάποιες δηλώσεις στη Σάσα Σταμάτη και στην εκπομπή Ooh la la. Συγκεκριμένα, είπε ότι ο Χρήστος Βαλαβανίδης, την έχει απατήσει, όπως και εκείνη το ίδιο. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, είχε δηλώσει: “Με έχει απατήσει. Βεβαίως. Και εγώ τον έχω απατήσει. Αυτό έλειπε. 45 χρόνια τι είμαστε; Οι άμωμοι; Είμαστε μαζί κανονικά, καλύτερα κιόλας. Η απιστία βοηθάει ως ένα σημείο. Εγώ με τον Χρήστο έχουμε μια φοβερή σχέση που δεν μπορεί να μας χωρίσει κανείς”.

Χρήστος Βαλαβανίδης: Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του

Χθες το βράδυ της Τετάρτης 23/11, ο γνωστός ηθοποιός, ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4, προκειμένου να συναντήσει την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλου στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του και το οποίο του άλλαξε την ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Βαλαβανίδης εξομολογήθηκε πως «πέρασα μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας και η ζωή μου μετά άλλαξε. Αυτό συνέβη στα καμαρίνια πριν από την παράσταση. Έχασα τον κόσμο, είδα τα πάνω κάτω και ζαλιζόμουν! Έπεσα σε μια γωνιά, με βούτηξε ο Κώστας Σπυρόπουλος, με πήγε στο νοσοκομείο και με έσωσε. Η παράσταση ήταν το Τοκ Τοκ και ήταν σημαντικό που δεν ήμουν μόνος γιατί με πήγε εγκαίρως στο νοσοκομείο και με πρόλαβαν».

«Δεν ξέρω πόσο τυχαία ή πόσο της μοίρας είναι κάποια πράγματα. Αυτό αλλοίωσε αρκετά τον χαρακτήρα μου και την συμπεριφορά μου. Ήμουν πολύ οξύθυμος, πάρα πολύ οξύθυμος πριν από το εγκεφαλικό».

«Ήμουν υβριστής και γινόμουν έξαλλος με πράγματα που υποτιμούσαν την νοημοσύνη μου. Έβριζα, θύμωνα και ήμουν επιθετικός. Δεν έδειρα ποτέ κανέναν βέβαια ούτε και έδωσα ποτέ χαστούκι σε κανέναν παρόλο που θα ήθελα αλλά είχα πολύ αιχμηρή γλώσσα. Σπάει κόκαλα η γλώσσα ως γνωστόν» πρόσθεσε ακόμα ο Χρήστος Βαλαβανίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης. «Από αυτό μπορεί να έχανα και φιλίες αλλά δεν με ένοιαζε. Είμαι λίγο αυτάρκης, αυτεξούσιος, εγωκεντρικός και το παραδέχομαι αλλά είμαι και καλό παιδί»

Ένας σπουδαίος ηθοποιός που έχει διαγράψει σημαντική πορεία στην υποκριτική

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του