Χρήστος Σπανός: Ο γάμος με την καθηγήτρια του, η πατρότητα σε μικρή ηλικία και η κόρη φωτοτυπία

Χρήστος Σπανός: Τον αγαπήσαμε από το τηλεοπτικό σίριαλ Άκρως Οικογενειακόν, που υποδύθηκε τον Ερμή, ένα από τα δίδυμα παιδιά της οικογένειας. Ο νεαρός τότε έκανε τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική καθώς ήταν τελειόφοιτος της σχολής του και ετοιμαζόταν να ανοίξει τα φτερά του για τις πρώτες του επαγγελματικές συνεργασίες.

Χρήστος Σπανός: Ο ξαφνικός γάμος και ο κεραυνοβόλος έρωτας

Πριν από δεκαέξι χρόνια, ο Χρήστος Σπανός, παντρεύτηκε την καθηγήτριά του, Μελίνα Παιονίδου. Ο γάμος έγινε στην Κεφαλονιά. Κουμπάροι ήταν ο Φωκάς Ευαγγελινός και η Πίτσα Κουτουφά. Μάλιστα, τότε ο ηθοποιός έκανε τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση, καθώς συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά, «Άκρως Οικογενειακόν».

Ο ηθοποιός και η μαέστρος αποτελούν τρανταχτό παράδειγμα απόλυτης αφοσίωσης και η αγάπη που τρέφουν ο ένας προς τον άλλον παραμένει αναλλοίωτη στο πέρασμα των χρόνων.

Όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!:

«Αν με ρωτούσες όταν ήμουν 20 χρονών, αν θέλω να κάνω οικογένεια, θα απαντούσα: “Αποκλείεται!”. Δεν ήθελα καν να παντρευτώ. Όταν συνάντησα την γυναίκα μου και την ερωτεύτηκα, ήθελα σαν τρελός να γίνει η μητέρα του παιδιού μου. Ήταν αυτό που λέμε μπαμ και κάτω. Η Μελίνα είχε μόλις τελειώσει τις σπουδές της ως μαέστρος και την είχε βάλει ο Νίκος Κούρκουλος να διδάξει μουσική στους τελειόφοιτους της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου.

Χρήστος Σπανός: Η ανάρτηση του στο Instagram

Η παραπάνω φωτογραφία από το γάμο του γνωστού ηθοποιού, συνοδεύτηκε από τη μικρή ιστορία, που ακολουθεί:

«Σε ένα μικρό εκκλησάκι,στα Βάτσα Κεφαλονιάς. Μόνο εσύ κι εγώ. Τρεις ψάλτες που μετά γίνανε οι κανταδόροι μας, δυο αγαπημένοι μας άνθρωποι που μας άλλαξαν τα στέφανα και τις βέρες, η Πίτσα (σσ. Κουτουφά) και ο Φωκάς (σσ. Ευαγγελινός) και που οργάνωσαν όλο αυτό τον παραμυθένιο γάμο χωρίς να πάρουμε χαμπάρι.

Σε ένα δεκαήμερο διακοπών μας, μας άνοιξαν την αγκαλιά τους…Μετά το μυστήριο, φαγητό στο παραλιακό ταβερνάκι στην ίδια παραλία. Ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι…Θυμάμαι αστακομακαρονάδες. Με πόδια στην άμμο,απλά και όμορφα. Τις επόμενες μέρες γνωρίσαμε τις πανέμορφες παραλίες του νησιού.

Χρήστος Σπανός: Τι είχε αναφέρει σε συνέντευξή του σε γνωστό περιοδικό

Ο τηλεοπτικός ”Ερμής”, του ”Άκρως Οικογενειακόν”, είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στο παρελθόν: «Αν με ρωτούσες όταν ήμουν είκοσι χρονών, αν θέλω να κάνω οικογένεια, θα απαντούσα: ”Αποκλείεται!”. Δεν ήθελα καν να παντρευτώ. Όταν συνάντησα την γυναίκα μου και την ερωτεύτηκα, ήθελα σαν τρελός να γίνει η μητέρα του παιδιού μου. Ήταν αυτό που λέμε μπαμ και κάτω.

Η Μελίνα είχε μόλις τελειώσει τις σπουδές της ως μαέστρος και την είχε βάλει ο Νίκος Κούρκουλος να διδάξει μουσική στους τελειόφοιτους της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Εγώ από την πρώτη στιγμή που την είδα, αισθάνθηκα να αλλάζει όλος ο κόσμος μπροστά μου.

Αλλά επειδή ήταν καθηγήτριά μου- αν και είμαστε σχεδόν συνομήλικοι- δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση και κρατούσα κρυφά τα συναισθήματά μου. Της εξομολογήθηκα ότι είμαι ερωτευμένος μαζί της όταν τελείωσα την σχολή και δεν είχαμε τη σχέση δασκάλας-μαθητή».

Μπαμπάς και κόρη μοιάζουν σαν 2 σταγόνες νερό

Η Μαρίνα Σπανού ασχολείται από πολύ μικρή με τη μουσική, που αποτελεί τη μεγάλη της αγάπη. Η 20χρονη είναι φοιτήτρια στο τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά η μεγάλη της αγάπη είναι το τραγούδι.
«Στη Μαρίνα προσπάθησα να είμαι ο μπαμπάς που θα ήθελα να έχω», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο ηθοποιός για τη σχέση με την κόρη του.

Η Εξομολόγηση της Μαρίνας Σπανού για το μπαμπά της

«Το πρώτο πράγμα που με ρωτούν για τον μπαμπά μου είναι πόσο χρονών είναι κι αν είμαστε αδέρφια. Μας λένε από μικροί ότι δεν γίνεται να είναι μπαμπάς μου», ανέφερε η Μελίνα Σπανού.
«Τώρα εμένα με ρωτούν, αν είμαι ο μπαμπάς της και το βρίσκω πολύ ωραίο κι αγαπησιάρικο. Τώρα που τη γνωρίζουν, ξέρουν και τη σχέση μας. Αλλά μέχρι πέρυσι ήταν πολύ έντονο και δεν τολμούσα να την αγγίξω, έλεγαν τι κάνει αυτός τώρα; Χαίρομαι που σε αυτήν την ηλικία, έχω μια κόρη μεγάλη και που ζω τέτοιες στιγμές μαζί της. Το να γίνω πατέρας ήταν πολύ συνειδητή απόφαση κι επιλογή. Την έκανα στα 28 μου. Για να κάνεις παιδί δεν πρέπει να πεις είμαι σε αυτήν την ηλικία αλλά πρέπει να έχεις βρει το σωστό άνθρωπο και να είσαι εσύ έτοιμος να έρθει στον κόσμο ένα πλάσμα γιατί αυτό είναι ευθύνη», δήλωσε ο ηθοποιός.
«Κι εγώ αντίστοιχα που έχω ένα νέο μπαμπά. Είμαστε σαν φίλοι. Μιλάμε και του λέω έχω αυτό το πρόβλημα και μου λέει ωραία λοιπόν άκου τι κάνουμε», συμπλήρωσε η κόρη του ηθοποιού.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του