Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Ο Αχιλλέας από τα Εγκλήματα, η στενή σχέση με τη Βίκυ Σταυροπούλου και η συγκατοίκηση τους

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης αποτελεί έναν από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς καθιέρωσε την παρουσία του με την εξαιρετική ερμηνεία του ρόλου του Αχιλλέα στη σειρά Εγκλήματα. Έκτοτε, ο ηθοποιός έχει εμφανισθεί σε πολλές ακόμη σειρές με την πιο πρόσφατη να είναι οι Συμπέθεροι από τα Τίραννα, ενώ παράλληλα πρωταγωνιστεί και σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις.

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Λίγα λόγια

  • Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτου, είναι ελληνας ηθοποιός.
  • Γεννήθηκε στην Αγιάσο της Λέσβου το 1958.
  • Είναι 63 ετών.
  • Έχει μία ιδιαίτερη και βαθιά σχέση με τη Βίκυ Σταυροπούλου και την κόρη της, Δανάη Μπάρκα.
  • Το instagram του είναι christos_chatzipanagiotis

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης:Η υποκριτική του πορεία μέχρι σήμερα

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έχει πρωταγωνιστήσει και εμφανισθεί σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, ταινίες και θεατρικές παραστάσεις. Μεγάλη επιτυχία γνώρισε μέσα από τον ρόλο του ως Αχιλλέα, σύζυγο της Φλώρας που υποδυόταν η Υρώ Μανέ, στη σειρά «Εγκλήματα» του ΑΝΤ1, την περίοδο 1998-2000.

Επιπροσθέτως, έχει εμφανιστεί στις σειρές “Οι μεν και οι δεν”, “Αχ Ελένη”, “Ντόλτσε Βίτα”, “Στρίβειν δια του αρραβώνος” και “Όλα του γάμου δύσκολα”. Την περίοδο 2006-2007 συμμετείχε στη ανατρεπτική μαύρη κωμωδία “Πόσο γλυκά με σκοτώνεις” μαζί με την Μαρία Λεκάκη και τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Την τηλεοπτική σεζόν 2007-2008, έκανε μία guest εμφάνιση στη σειρά “Γιούγκερμαν”. Έχει κάνει κάποιες guest εμφανίσεις στις σειρές “Κόκκινο Δωμάτιο”, “Safe Sex”, “7” Επτά θανάσιμες πεθερές, Δια Ταύτα, Κάτω παρτάλι, «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα», Ο άντρας των ονείρων μου, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, Δέκα μικροί Μήτσοι και Το σόι σου. Φέτος συμμετέχει με πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του Mega Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα.

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης:Η σχέση του με τη Βίκυ Σταυροπούλου

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης εδώ και πολλά χρόνια συγκατοικεί με τη Βίκυ Σταυροπούλου σε ένα πανέμορφο σπίτι στην Ανθούπολη. Όλα αυτά τα χρόνια έχει σταθεί στη Δανάη Μπάρκα ως δεύτερος πατέρας και έχουν μία πραγματικά ιδιαίτερη σχέση. Σε κοινή συνέντευξη τους που είχαν παραχωρήσει στο Dot., η Δανάη Μπάρκα είχε αναφέρει πως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι αυστηρός μαζί της και ο ηθοποιός, συμπλήρωσε πως έχουν δημιουργήσει μεταξύ τους μία σχέση ειλικρίνειας, αγάπης και εμπιστοσύνης.

Επιπλέον, δεν είναι άγνωστη η στενή σχέση που έχει η Βίκυ Σταυροπούλου με τον ηθοποιό και κολλητό φίλο της Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Οι δυο τους ξεκίνησαν να κάνουν παρέα όταν ήταν ακόμη έγκυος στη Δανάη η γλυκιά ηθοποιός. Όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξή της παλαιότερα, η ζωή τους έφερε να συγκατοικήσουν όταν μετά το σεισμό τα σπίτια τους είχαν ζημιές και τότε η Βίκυ βρήκε ένα όμορφο, μεγάλο σπίτι στο Περιστέρι.

Ο ηθοποιός όπως έχει προαναφέρει και στο παρελθόν έχει μεγαλώσει με τη Βίκυ Σταυροπούλου και στάθηκε σαν πατέρας στην κόρη της, Δανάη. Για τη γνωριμία και τη σχέση τους έχει μιλήσει και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Συγκεκριμένα είχε αναφέρει: «Τη Βίκυ Σταυροπούλου την γνώρισα το 1992, όταν ήταν έγκυος 6 μηνών στην Δανάη, αρχίσαμε να κάνουμε παρέα και σιγά σιγά ήρθε όλο αυτό από μόνο του. Όταν παίρνεις τέτοιες αποφάσεις ζωής, προφανώς το ήθελα πολύ. Μεγαλώνοντας ένα παιδί είναι σαν να κάνεις και λίγο ψυχανάλυση. Είναι ένας τρόπος να δεις τα πράγματα και λίγο αλλιώς. Με άλλαξε στο πώς βλέπω τον εαυτό μου».

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του