Χριστίνα Παπαμίχου: Η επιτυχία στα ’90s, η αποχώρηση από την υποκριτική, ο κούκλος γιος και η υπέροχη οικογένεια

Χριστίνα Παπαμίχου: Την γνωρίσαμε μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές την δεκαετία του ’90, υποδυόταν συνήθως ρόλους της κόρης ή της αδερφής αλλά πάντα είχε αυτό το κάτι του τσαμπουκά. Πήρε μέρος σε ελάχιστες σειρές όπως το  «Τζιβαέρι», «Δύο ξένοι», «Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη» κ.α., ήταν κάποιες από της τηλεοπτικές σειρές που εμφανίστηκε. Εδώ και αρκετά χρόνια απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα και ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μια ήρεμη οικογενειακή ζωή.

Χριστίνα Παπαμίχου: Η ζωή της σήμερα

Σήμερα δεν ασχολείται με την υποκριτική αλλά πρωταγωνιστεί τον δικό της ρόλο, αυτό της μητέρας και της συζύγου. Έχει αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της είναι πλέον κοκκινομάλλα ενώ είναι παντρεμένη με τον γκαλερίστα Γιώργο Καρτάλο και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Κωνσταντίνο. Για την ιστορία να θυμίσουμε πως κουμπάρος στο γάμο της ήταν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Ο σύζυγος της σε μια ανάρτηση στο Facebook, είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία από το γάμο τους, την ημέρα της επετείους τους.

Χριστίνα Παπαμίχου: Η πρόσφατη εμφάνιση της με τα αγόρια της

Οι δυο καλλιτέχνες έχουν αποκτήσει ένα γιο, ο οποίος όπως φαίνεται τους έχει ξεπέρασει στο ύψος. Μάλιστα είχαν κάνει και μια οικογενειακή έξοδο το καλοκαίρι όλοι μαζί, στην Επίδαυρο.

Μια υπέροχη ηθοποιός και άνθρωπος την αγαπήσαμε πολυ!

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του