Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη: Ο Σασμός, η πυρκαγιά στο Μάτι, το διπλό επώνυμο και ο θάνατος που την στιγμάτισε

Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη: Η Αργυρώ που όλοι έχουμε αγαπήσει από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός» γεννήθηκε το 1992 και μεγάλωσε στο Νέο Βουτζά. Η σχέση της με την υποκριτική μετράει αρκετά χρόνια, αφού ξεκίνησε την καριέρα της το 2015.  Τελείωσε την Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης – Καρόλου Κουν. Έχει συμμετάσχει στην ταινία Ουζερί Τσιτσάνης (2015), όπου είχε τον ρόλο της Εστρέας, σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Ο λόγος που έχει δυο επίθετα

Τι είχε πει για το διπλό της επώνυμο

«Το Φαμέλη είναι το επίθετο της μητέρας μου και όταν την έχασα αποφάσισα να το κρατήσω. Ήμουν 16 χρόνων όταν την έχασα και ήθελα να την κουβαλάω μαζί μου», είχε αναφέρει σχετικά στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα παλαιότερα. Μάλιστα, η ηθοποιός όταν έχασε τη μητέρα της, σταμάτησε και το μπαλέτο που τόσο αγαπούσε:

«Όταν έχασα τη μητέρα μου σταμάτησα το μπαλέτο, παρόλο που το αγαπούσα πολύ, γιατί το είχα συνδέσει μαζί της. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Μια τέτοια απώλεια σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή. Διαχειρίστηκα την απώλεια της μητέρας μου, δεν μπορείς να ζεις στο πένθος μια ζωή», είπε η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Το σοκαριστικό μήνυμα που ταρακούνησε την ηθοποιό

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» είχε μιλήσει για την ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Μη με αφήσεις ποτέ», που πρωταγωνιστούσε και αναφέρεται τις τοξικές, κακοποιητικές σχέσεις, ενώ ανέφερε ένα μήνυμα που τη σόκαρε.

Το μήνυμα που σόκαρε την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Μάλιστα, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποκάλυψε κι ένα μήνυμα που έλαβε στα social media και πραγματικά την σόκαρε, υπογραμμίζοντας «έλαβα άπειρα μηνύματα… Άπειρα μηνύματα και εκεί μου βγήκε εμένα το συναίσθημα, μετά μου βγήκε εμένα. Σε σχέση με τα 800 μηνύματα που έλαβα από γυναίκες, τα δυο τρία να ήταν από άνδρες. Ένα μήνυμα που ήταν λίγο συγκλονιστικό, πω πω πω Παναγία μου, ήταν για αυτό το περιστατικό που είχε γίνει στη Ρόδο. Και μου λέει μια κοπέλα, «εγώ είμαι η προηγούμενη σχέση του τύπου που σκότωσε και πρόλαβα να φύγω». Μου λέει, «είχα πάρει μέτρα και πρόλαβα να φύγω». Το οποίο μήνυμα αυτό ήταν συγκλονιστικό».

Η προσωπική εμπειρία της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη σε κακοποιητική σχέση

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη επεσήμανε «έχει συμβεί και σε μένα βίαιο περιστατικό σε σχέση, αλλά χωρίς να φαίνεται τόσο πολύ. Δεν ήταν τόσο καθαρό» και καταλήγει «υπάρχει βία στους ανθρώπους. Όλοι έχουμε βία. Δηλαδή υπάρχουν πολλές τοξικές σχέσεις που αν είσαι απ’ έξω, είτε παρατηρητής, είτε το έχεις βιώσει εσύ, αλλά έχεις πάρει απόσταση, σου είναι πια καθαρό ότι είναι κακοποιητικό. Είναι πολύ βαθύ το πρόβλημα».

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η φωτιά στο Μάτι και πως σώθηκαν

Η ηθοποιός έχει μεγαλώσει στο Νέο Βουτζά, ενώ τη μέρα εκείνη ήταν εκεί και όπως μα εξομολογείται για 2 μονάχα λεπτά δεν κάηκαν οικογενειακώς. Σώθηκαν γιατί γνώριζαν την περιοχή και τους δρόμους.

«Έχω ζήσει πολλές φωτιές στο Νέο Βουτζά. Πάντα πηγαίναμε στο Μάτι για ασφάλεια. Δεν υπήρχαν stand by πυροσβεστικά. Είναι τρομερό το ότι πέρασε τη Μαραθώνος. Για 2 λεπτά δεν καήκαμε οικογενειακώς. Σωθήκαμε επειδή γνωρίζαμε την περιοχή. Ζήσαμε σκηνές… Δεν μπορώ να περάσω από την περιοχή. Σε πιάνει η ψυχή σου. Να έχεις μεγαλώσεις μέσα στα γιασεμιά και τώρα υπάρχει το τίποτα. Έχουν χαθεί τόσες ψυχές. Περνάω απ’ έξω και κλείνω τα μάτια μου…» είπε σε συνέντευξή της.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Αποχαιρετά τη γιαγιά της με μία συγκινητική ανάρτηση

Την αγαπημένη της γιαγιά αποχαιρέτησε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη με μια συγκινητική ανάρτηση.

Η ηθοποιός του «Σασμού» αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι η γιαγιά της έφυγε από τη ζωή και θέλησε να τιμήσει τη μνήμη της.

Πιο συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα κοινό τους, ασπρόμαυρο στιγμιότυπο και κάτω από αυτό μοιράστηκε με το κοινό της το κείμενο που έγραψε για εκείνη η αδερφή της.

«Φόρο τιμής σ αυτά τα χέρια, που κράτησαν τέσσερα παιδιά, οχτώ εγγόνια κ οχτώ δισέγγονα. Στα χεράκια σου που μας ντάντεψαν, μας ξεσκάτωσαν, μας έπλυναν ντουζίνες πιάτα κ σιδέρωσαν χιλιάδες στίβες ρούχα και γέμιζαν τυροπιτάκια το τάπερ το καφέ και τηγάνισαν τις πατάτες όλου του κόσμου τα καλοκαίρια στο Μάτι και που δε σταμάτησαν ποτέ να προσφέρουν, ούτε παραπονέθηκαν ποτέ, μόνο μας χαϊδευαν με αγάπη. Θα σ’ ονειρεύομαι με μάτια ανοιχτά σε δρόμο ανθόσπαρτο και τα παιδιά σου να σε περιμένουν, επιτέλους γιαγιά, λουσμένη στο φως αγαπημένη μου. Γιαγιάκα μου. Τερψακι μου. (Αυτά τα έγραψε η αδερφούλα μου και με εκφράζουν απόλυτα ) Αντίο γιαγιακουλα μου αγαπημένη ,γιαγιάκα μου» έγραψε η ηθοποιός.

Δείτε την ανάρτησή της

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του