Αθηναϊς Νέγκα: Ο διάσημος πατέρας, η ορφανιά σε μικρή ηλικία, η λέυκη που δεν κρύβει και ο δημόσιος χωρισμός της

Αθηναϊς Νέγκα: Ένα όνομα που σου θυμίζει ελληνικό κινηματογράφο, καθώς είναι κόρη του ηθοποιού Χρήστου Νέγκα που έφυγε άδοξα από τη ζωή όταν η ίδια ήταν 7 ετών.  Γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 1974, από μικρή της άρεσε να βλέπει τα δελτία ειδήσεων, τις παιδικές σειρές και ήξερε με τι ήθελε να ασχοληθεί όταν μεγαλώσει. Δούλεψε στην τηλεόραση στην ενημέρωση και συγχρόνως σε περιοδικά και εφημερίδες. Έγινε βιρτουόζα της διπλοβάρδιας.

Βραβεύτηκε από το κοινό για την εκπομπή της στο ραδιόφωνο, έγραψε ένα ευπώλητο βιβλίο στην κατηγορία του και άπειρες σελίδες σε κάθε λογής έντυπα που τα αγαπά ιδιαίτερα και ας εξαφανίζονται. Μετά τις εφημερίδες, αγαπά το ραδιόφωνο και τελευταία την τηλεόραση γιατί ο κόσμος της είναι μπουρδουκλωμένος. Της αρέσουν οι πεώνιες, οι σκύλοι, η πικρή σοκολάτα, τα σύντομα περιεκτικά τηλεφωνήματα.

Αθηναϊς Νέγκα: Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη

Σε μια συνέντευξη της, είχε αποκαλύψει ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, όταν βρισκόταν στον ραδιοφωνικό σταθμό Fresh 88.6 όπου εργάζεται δεν είχαν καταλάβει ότι ήταν έγκυος μέχρι και τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της κάτι που της άρεσε και την διευκόλυνε. Μάλιστα είχε σχολιαστεί ιδιαιτέρως, είναι τα 14 χρόνια που χωρίζουν τον δεύτερό της σύζυγο.

Όπως ανέφερε η Αθηναΐς της ήταν δύσκολο να συνάψει σχέση με άντρα της ηλικίας της, καθώς οι περισσότεροι είναι χωρισμένοι με παιδιά και δεν ήθελε να μπει σε μια τέτοια κατάσταση.Να θυμίσουμε πως η Αθηναΐς έχει ήδη μία κόρη, από προηγούμενο γάμο, η οποία σήμερα είναι 10,5 ετών με τον πρώην σύντροφό της, Χάρη Ζαχαριά.

Αθηναΐς Νέγκα: Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός

Με αφορμή τα γενέθλιά της, δηλώνοντας «η ηλικία δεν είναι απλώς ένας αριθμός». «Νιώθω πιο βαριά και παρά τις εξάρσεις ζωηράδας, πιο κουρασμένη», συμπληρώνει. Εκφράζει όμως και μια απορία, μεταξύ άλλων. Πώς οι influencers εκπαιδεύουν τους συντρόφους τους να τις φωτογραφίζουν καθώς ο δικός της άνδρας αρνείται.

«Έλεγα να αφήσω στην άκρη την γραφομανία και να βάλω μόνο αυτή τη σημερινή φωτο με μαγιό δίπλα στην στιλάτη πλαστική ξαπλώστρα. Με φωτογράφησε η μεγάλη κόρη μου, ο άντρας μου αρνείται και απορώ πως εκπαιδεύετε τους συντρόφους σας εσείς οι influencers; Έχω γενέθλια, γίνομαι 45 και ίσως να έπρεπε να κρατάω έναν σημερινό Ριζοσπάστη πάνω από την αντιλαϊκή πισίνα-που δεν μου ανήκει διότι είναι σύμβολο της αντεργατικής ανάπτυξης -να φαίνεται η ημερομηνία όπως κάνουν στις απαγωγές για να υπάρχει απόδειξη πως ο εικονιζόμενος ζει και πρέπει άμεσα να καταβληθούν τα λύτρα…», γράφει η Αθηναΐς Νέγκα στην ανάρτησή της.

Και συνέχισε: «Όχι η ηλικία δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Νιώθω πιο βαριά και παρά τις εξάρσεις ζωηράδας, πιο κουρασμένη. Δεν έχω υπομονή με την μπουρδολογία των άλλων όμως κάθε μέρα γίνομαι πιο υπομονετική με τις δικές μου ατέλειες -ναι, η ωριμότητα με οδηγεί σε έναν αυτάρεσκο κωλοπαιδισμό και ελπίζω μετά τα 75 να γίνω η ανεξέλεγκτη γρια που ονειρεύομαι. Σας ευχαριστώ και σας παρακαλώ να μην ρίξετε το insta, στους επίμονους θα απαντά το γραφείο που έχω για να διαχειρίζεται τους επίμονους. (Υπάρχει άραγε ένας, που να πιστεύει πως νιώθω τόσο ΚΚΕ;)», έγραψε ακόμη η Αθηναΐς Νέγκα.

 Αθηναΐς Νέγκα: Η ασθένεια που δεν κρύβει

Σε μια πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή μίλησε για την λεύκης της και για την δημόσια ανακοίνωση του χωρισμού της. Συγκεκριμένα: «Έχω ένα πουά χεράκι. Εμφανίστηκε όταν ήμουν 18, μετά την εφηβεία. Είναι μυστηριώδες αυτοάνοσο. Απλά φεύγει η μελανίνη, δεν σου συμβαίνει κάτι άλλο. Δεν πονάς, είναι καθαρά αισθητικό το πρόβλημα. Μου έχουν πει ότι έρχεται ένα φάρμακο, υπάρχουν καλά νέα για αυτή την πάθηση», λέει και συνεχίζει:

«Περπατάς και σε ρωτάνε, τι έπαθες; Δεν έχει φάρμακο; Είμαστε πουά εμείς που έχουμε λεύκη. Αρχίζει ο καθένας και σου λέει τη βλακεία του. Όλες τις φάσεις τις πέρασα. Τώρα περνάω μία pride φάση, όπου βγάζω και τα δείχνω και δε χρειάζεται να ξοδεύομαι στο μέικ-απ».

«Έγραφα και μου άρεσε, οπότε έψαχνα μια δουλειά που να μπορώ να γράφω και να πληρώνομαι. Είχα δύο μυστικές καριέρες, γιατί δεν έβγαινα οικονομικά. Είχα μία στα lifestyle περιοδικά και συγχρόνως δούλευα και στην ενημέρωση. Δεν ήξερε ο ένας για τον άλλο, γι’ αυτό πολλές φορές λένε: η Νέγκα από πού κι ως πού να ασχολείται με την πολιτική; Δεν ξέρει τίποτα απ’ αυτά τα θέματα; Γιατί να κάνει ανάλυση;», είπε για την καριέρα της στη δημοσιογραφία


Για την απόφασή της να μιλήσει δημόσια για τον χωρισμό της είπε:

«Υπήρχε αγάπη, υπάρχει αγάπη, αλλά υπάρχουν διαφορετικές ποιότητες, αγάπες που εξελίσσονται και αγάπες που κρατάνε χρόνια. Αυτό είναι και το πρόβλημα, όταν οι άνθρωποι χωρίζουν δεν άντεξε η αγάπη. Όταν αντέχει η αγάπη, μια χαρά πάνε όλα.

Δεν με δυσκόλεψε στο να πάρω μια τέτοια απόφαση εφόσον υπάρχει και παιδί στη μέση. Δεν πρέπει να μπλέκουμε καθόλου τα παιδιά στα διαζύγια. Τα βάζουμε μπροστά, λέμε ατάκες ότι υπάρχει ένα παιδιά και δήθεν σχέσεις και γάμου. Ήταν καιρό αυτή η ιστορία και μετά πήρα απλά την απόφαση να το δημοσιοποιήσω για να ξεμπερδεύω»

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του