Αθηνά Οικονομάκου: Οι σχέσεις πριν τον Μιχόπουλο, ο πατέρας που δεν πήγε στο γάμο της και η κατάθλιψη μετά τη γέννα

Αθηνά Οικονομάκου: Η δημοφιλής ηθοποιός μας συστήθηκε πρώτη φορά μέσα από το σίριαλ του Χάρη Ρώμα “Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο” και μετά ακολούθησαν πολλοί ρόλοι που την ξεχώρισαν όπως αυτός στα Κλεμένα Όνειρα δίπλα από τη Βάσω Λασκαράκη και αυτός στη Ζωή της άλλης δίπλα στην Ευδοκία Ρουμελιώτη. Η Αθηνά Οικονομάκου ως νεαρή ηθοποιός είχε συνηθίσει να έχει τον ρόλο της εκκεντρικής και κακομαθημένης παρουσίας που φτιάχνει ίντριγκες και πλεκτάνες στους άλλους. Στην πραγματικότητα, σήμερα είναι μια πολύ γλυκιά μανούλα και σύζυγος και ζει έναν ονειρεμένο γάμο στο πλευρό του επιχειρηματία συζύγου της Φίλιππου Μιχόπουλου. Με τον άντρα της γνωρίστηκαν στη Μύκονο πριν χρόνια και σήμερα έχουν μαζί δύο πανέμορφα παιδάκια που ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία.

Αθηνά Οικονομάκου: Λίγα λόγια για την ηθοποιό

Η Αθηνά Οικονομάκου (Σκάλα Λακωνίας , 6 Μαρτίου 1986) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και επιχειρηματίας. Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή Κεντρική Σκηνή της Μιμής Ντενίση το 2007 ενώ την ίδια χρονιά έκανε το ντεμπούτο σε τηλεόραση και θέατρο. Έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό από το ρόλο της Ξένιας Παππά στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του MEGA Η Ζωή της Άλλης στην οποία πρωταγωνίστησε από το 2009 μέχρι το 2012. Ακολούθησαν οι συμμετοχές της σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές όπως Κλεμμένα Όνειρα, Το δαχτυλίδι της φωτιάς, Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου και Έλα στη θέση μου.Το 2016 ξεκίνησε να δραστηριοποιείται επιχειρηματικά, δημιουργώντας την εταιρεία κοσμημάτων Allover. Το 2019 επέκτεινε τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, εγκαινιάζοντας την εταιρεία ένδυσης Project SOMA. Πριν τον σύζυγό της ήταν ζευγάρι με τον ηθοποιό Αντώνη Μπουγιούρη αλλά και με τον Ισαία Ματιάμπα.

Αθηνά Οικονομάκου: Η γνωριμία με τον σύζυγό της

Με τον άντρα της η Αθηνά Οικονομάκου γνωρίστηκε στην “Κιβωτό” της Μυκόνου, που του ανήκει. Ο ίδιος όπως έχουν παραδεχθεί την φλερτάρει στενά και εκείνη γοητεύεται και πέφτει στα δίχτυα του έρωτα. Εκείνη βέβαια δεν μένει καθόλου αδιάφορη στο επίμονο αυτό φλερτ και κάπως έτσι γεννιέται ένας μεγάλος έρωτας. Τρία χρόνια που ζουν μαζί είναι συγκλονιστικά και για τους δύο, με ταξίδια σε πολλά μέρη της Ελλάδας αλλά και εκτός, ενώ εκείνη ανεβάζει συνεχόμενα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενθουσιασμένη, αποκαλώντας τον σύντροφό της πολλές φορές «άντρα της ζωής της» και για πρώτη φορά έτσι δείχνει να παραδέχεται μια σχέση της που στην πορεία γίνεται –όπως αποδείχτηκε– σχέση ζωής.

Αθηνά Οικονομάκου: Η άγνωστη ιστορία για τον πατέρα της

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε έναν παραμυθένιο αρχοντικό γάμο πριν μερικά χρόνια με τον αγαπημένο της καρδιάς της. Από τους καλεσμένους έλειπε μία πολύ σημαντική φιγούρα για εκείνη, ο πατέρας της.Η ίδια, είχε αναφερθεί λίγο καιρό μετά στο γεγονός και αποκάλυψε το λόγο που ο πατέρας της απουσίαζε από τον γάμο της, καθώς είχαν ακουστεί πολλά τότε, βάζοντας τέλος στα όποια σενάρια και στις φήμες.Η ηθοποιός όταν μίλησε για το γεγονός είχε αναφέρει πως: «Ο μπαμπάς μου. Είναι καπετάνιος και τον κάλεσαν για να μπαρκάρει. Είναι μια απρόβλεπτη δουλειά, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πότε θα σε καλέσουν και πού θα πας. Σε καλούν τελευταία στιγμή και πρέπει να είσαι εκεί που θα είναι το πλοίο σε συγκεκριμένη ημερομηνία για να μπαρκάρεις. Δυστυχώς δεν μπορούσε να είναι στο γάμο.Θα ήθελα να είναι μαζί μου εκείνη την ημέρα, όμως ως κόρη καπετάνιου έχω συνηθίσει να λείπει από σπουδαία γεγονότα στη ζωή μου. Δεν μου κάνει αίσθηση όπως θα κάνει σε κάποιον που θα το διαβάσει ή θα το σκεφτεί ως μια συνθήκη που του είναι άγνωστη.»

Αθηνά Οικονομάκου: Η κατάθλιψη και η αξία της ψυχοθεραπεία

«Δεν είναι άπλα τα πράγματα για μία εργαζομένη μητέρα στον συγκεκριμένο χώρο. Με το δεύτερο παιδί ένιωσα πιο πολύ μαμά, ολοκληρώθηκα, ολοκληρώθηκε η οικογένεια με έναν τρόπο. Τα συναισθήματά μου δεκαπλασιάστηκαν. Λατρεύω τον Μάξιμο και φοβόμουν πως θα μοιραστεί η αγάπη με το δεύτερο παιδί. Φλέρταρα με την επιλόχειο κατάθλιψη άλλα επειδή είχα πολλά χρονιά ψυχοθεραπείας στην πλάτη μου δεν την έπαθα τελικά», είπε αρχικά η διάσημη ηθοποιός και συνέχισε τονίζοντας:

«Λύγισα μετά τη γέννηση του Μάξιμου όμως επειδή συνέχιζα την ψυχοθεραπεία αυτό με βοήθησε να πατήσω στα ποδιά μου και να πιστέψω στον εαυτό μου ξανά. Μετά το εξάμηνο όλα καλυτέρευσαν. Ο Φίλιππος έδειχνε υπομονή και κατανόηση όμως επί της ουσίας ποτέ δεν κατάλαβε τι ένιωθα γιατί φοβόμουν να το παραδεχθώ και εγώ στον εαυτό μου». Μάλιστα η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για την αξία της ψυχοθεραπείας υπογραμμίζοντας:

«Κλείνω σχεδόν δεκαετία ψυχοθεραπείας. Ξεκίνησα όταν άρχισα να νιώθω δυσάρεστα συναισθήματα πάνω στη σκηνή, φοβόμουν ότι θα αρρωστήσω, ήταν ο φόβος του θανάτου μέσα σε όλα αυτά. Ήταν μία περίοδος στο MEGA με καθημερινά γυρίσματα στη ‘ζωή της άλλης’. Πολύ μεγάλη επιτυχία άλλα και πολύ μεγάλη ευθύνη. Είχαν πέσει όλοι πάνω μου. Έλεγα ‘παιδιά θα πέσω κάτω’ και μου έλεγε ο σκηνοθέτης ‘τι λες; εγώ είμαι 60 ετών και δεν πέφτω κάτω’. Μία μέρα δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, πήγα σε παθολόγο με την πίεση μου 4 και 6. Στις πρώτες συνεδρίες της ψυχοθεραπείας μονό έκλαιγα».

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του