Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η ζωή πριν το survivor, η σχέση με τον Χρήστο Δάντη και τα λέφτα από το παιχνιδι

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Μια από τις παίκτριες του φετινού Survivor και που είδαμε στην ομάδα των «Μαχητών». Μάλιστα η ίδια έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τόσο για τον χαρακτήρα της, όσο και για την αγωνιστικότητά της στα παιχνίδια. Επίσης, είναι και σύντροφος του τραγουδιστή Χρήστου Δάντη.

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Όσα δεν ξέρετε για εκείνη.

Έχει γεννηθεί το 1999 στην Αθήνα, είναι ποδοσφαιρίστρια της Α’ Εθνικής καθώς και πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα.Βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο γιατί της αρέσει να φτάνει τον εαυτό της στα όρια του. Είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική. Υποφέρει όταν χάνει και παρά το νεαρό της ηλικίας της πιστεύει πως θα βοηθήσει πολύ την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Αποκαλεί τον εαυτό της «Bob ο Μάστορας» γιατί πιάνουν τα χέρια της και θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα της στο χτίσιμο της καλύβας

Ασημίνα Χατζηανδρέου: H δήλωση για την σχέση της με τον Δάντη

Στο περιοδικό Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού μίλησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου για την εμπειρία της στο Survivor και τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη. Αναλύτικά η συνέντευξη:

Είσαι με τον Χρήστο Δάντη. Τι είναι αυτό που σε έκανε να τον ερωτευτείς;

Είμαστε μαζί, ναι. Στον Χρήστο με κέρδισε το πόσο αγνός και προσγειωμένος είναι. Δεν μου αρέσει η δηθενιά και είναι δύσκολο στο χώρο των «famous» να μην υπάρχουν. Εκείνου του άρεσαν τα απλά. Αυτή είναι και η ουσία της ζωής άλλωστε.

Παρακολουθούσες την πορεία του; Ήσουν θαυμάστριά του;

Ήξερα τραγούδια του, αλλά δεν είχε τύχει να τον ακούσω ποτέ σε live του.

Η διαφορά ηλικίας που έχεις μαζί του, επηρεάζει σε κάτι τη σχέση σας;

Η σχέση μου με τον Χρήστο δεν επηρεάζει τη ζωή μου αρνητικά, ίσα ίσα από την αρχή που τον γνώρισα πετυχαίνω τους στόχους μου και βελτιώνομαι σε όλους τους τομείς.

Τα σχόλια που έχουν γίνει για τη διαφορά ηλικίας που έχετε, σε στεναχωρούν;

Δεν με στεναχωρεί τίποτα, δεν ακούω κανέναν, ο καθένας έχει την άποψή του, το σωστό και το λάθος δεν μπορεί να το κρίνει κανείς. Είσαι κάπου, περνάς καλά, ζεις το τώρα.

Όταν τον είδες μετά από τόσο καιρό, ενώ δεν είχες ιδέα για το τι γινόταν έξω, πώς ένιωσες; Ποια ήταν τα πρώτα σας λόγια;

Η πρώτη μου κουβέντα ήταν «δεν το πιστεύω, είσαι εσύ όντως ή είναι όνειρο;». Νομίζω οι 6,5 μήνες είναι πολύ μεγάλο break για ένα ζευγάρι, αλλά νομίζω βγαίνοντας βλέπω ότι μας έκανε καλό.

 Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Έχω φάει τα μισά λεφτά που έβγαλα από το παιχνίδι»

Σε τηλεοπτική εκπομπή που ήταν καλεσμένη, είχε αναφέρει για την ζωή στον Άγιο Δομίνικο και τα χρήματα που έβγαλε από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Έχω φάει τα μισά λεφτά που έβγαλα από το παιχνίδι», δήλωσε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

«Όπως έφυγε ο καιρός έφυγαν και τα λεφτά μου, είχα στερηθεί τα πάντα», ανέφερε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης τονίζοντας πως όσο ήταν στο Survivor στερήθηκε πολλά.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του