Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Η Ηλικία, Η Απόφαση Να Γίνει Βίγκαν Και Η Αποκάλυψη Για Το Κρέας

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Η Ηλικία, Η Απόφαση Να Γίνει Βίγκαν Και Η Αποκάλυψη Για Το Κρέας

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αποκάλυψε την απόφαση του να γίνει βίγκαν, την δίαιτα που ακολουθεί τα τελευταία 5 χρόνια. Τι είπε για το κρέας, πότε «σπάει» την βίγκαν διατροφή του για να φάει.

Ο δημοφιλής 74χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ κατάφερε να μειώσει τα επίπεδα της κακής χοληστερίνης και να παραμένει σε καλή φυσική κατάσταση, χάρη στην κατά 80% βίγκαν διατροφή που ακολουθεί τα τελευταία 5 χρόνια.

Σύμφωνα με πρόσφατη ανάρτηση του 74χρονου πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή body building Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, το να ακολουθεί μια δίαιτα με βάση τα λαχανικά –πέρα από το ότι ωφελεί το περιβάλλον– τον έχει βοηθήσει να παραμένει σε καλή κατάσταση και να ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες να υποστεί κάποιο καρδιακό πρόβλημα.

«Για τα τελευταία 5 χρόνια, έχω βασίσει τη δίαιτά μου κατά 80% σε φυτικά προϊόντα. Αν και μερικές φορές ακόμα τρώω κρέας, γιατί δεν μπορώ να αντισταθώ σε μια ζουμερή μπριζόλα όταν έχω φίλους στο σπίτι ή ένα τραγανό λουκάνικο στην Αυστρία» σχολίασε ο επτά φορές νικητής του διαγωνισμού Body Building Mr Olympia.

Όπως ανέφερε ο πρώην κυβερνήτης της πολιτείας της Καλιφόρνιας, η ισορροπία ανάμεσα στην κατανάλωση κρέατος και φυτικών προϊόντων τον έχει κάνει να νιώθει «πιο υγιής και γενικά πιο νέος».
Μάλιστα, όπως είπε, τα επίπεδα χοληστερίνης στο αίμα του είναι πλέον τόσο χαμηλά, που ακόμα και ο γιατρός του εξεπλάγην.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του