Αργυρώ Καλλιάφα: Η καλλονή εγγονή της Τασώς Καββαδία,η μάχη με τη νευρική ανορεξία και η καλλιτεχνική φλέβα

Η Τασσώ Καββαδία είναι μια από τις διασημότερες Ελληνίδες ηθοποιούς που έκαναν λαμπρή καριέρα στο χώρο του κινηματογράφου, του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Τασσώ Καββαδία: Η εγγονή της μιλάει για την “κακιά” του ελληνικού κινηματογράφου

Χωρίς αμφιβολία, η Τασσώ Καββαδία έχει χαραχθεί στη μνήμη όλων μας ως η πιο γνωστή «κακιά» της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου. Με το έμφυτο ταλέντο της και την υποκριτική της δεινότητα, κατάφερνε πάντα να ταυτιστεί με τους ρόλους της. Η αείμνηστη ηθοποιός, στην προσωπική της ζωή ήταν ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος, και σε συνέντευξη που παραχώρησε η εγγονή της Αργυρώ Καλλιάφα στην εκπομπή «Ελένη» είπε ανάμεσα σε άλλα για εκείνη:

«Είχα κάποια βιώματα μαζί της, ήταν πάρα πολύ γλυκιά γενικά. Είχε φοβερή αξιοπρέπεια ως άνθρωπος (…) Όταν είσαι μικρός δεν μπορείς να το διαχωρίσεις 100%. Στο μυαλό σου είναι ότι είναι αυτός ο ίδιος άνθρωπος. Ήταν τόσο έντονη η διαφορά της. Ήταν τόσο ήρεμη, που έμοιαζε από κοντά σαν άλλος άνθρωπος. Είχα ακούσει πολλές ιστορίες που αφορούσαν στο πώς την αντιμετώπιζαν στον δρόμο, έκαναν τον σταυρό τους, φτύνονταν… Δεν ξέρω αν μοιάζω μαζί της όντως, αλλά το ακούω αρκετά συχνά».

Αρυγώ Καλλιάφα: Η εγγονή της Τασσώς Καββαδία και η μάχη της με τη νευρική ανορεξία

Η 30χρονη κοπέλα, που είναι σχεδιάστρια μόδας με ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον, μίλησε και για τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία: «Το πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας άρχισε στα 21. Είχα φτάσει 42 κιλά. Υπήρχαν μέρες που έτρωγα μισό μπισκότο».

Πριν από τρία περίπου χρόνια είχε τοποθετηθεί ξανά για αυτή τη διατροφή της διαταραχή. Μάλιστα, δεν ήταν τυχαίο που είχε επιλέξει να ονομάσει προσωπική της συλλογή με τίτλο «Reborn».

«’Έπασχα από ανορεξία και βουλιμία και ήταν ένας φαύλος κύκλος. Με επηρέαζε πάρα πολύ ο χώρος της μόδας με τα πολύ αδύνατα μοντέλα. Κάποιος ήρθε ένας και μου είπε ”πάχυνε”. Ουσιαστικά είχα πάρει ένα κιλό, και έκανα τεράστια προσπάθεια για να χάσω το ένα κιλό. Το θέμα είναι ότι έχασα το ένα κιλό και μετά ήθελα να χάσω άλλο ένα για να φτάσω τα πρότυπα που ήθελα. Έφτασα στο σημείο να ζυγίζω 42 κιλά, να τρώω ένα μπισκότο και να μην μπορώ να το φάω, να μου φαίνονται 2 ξηροί καρποί πολύ βαρύ σαν γεύμα. Αμέσως μετά πήγα στο άλλο άκρο της βουλιμίας, όπου κατανάλωνα όχι πολύ μεγάλες ποσότητες φαγητό, αλλά ένιωθα ενοχές. Για να συνειδητοποιήσεις πως έχεις όντως πρόβλημα, πρέπει να έρθει κάτι να σε τραντάξει. Εγώ ζαλιζόμουν και είχα τάσεις λιποθυμίας».

Αργυρώ Καλλιάφα: Η καλλιτεχνική φλέβα που κληρονόμησε από τη γιαγιά της

Δεν έπαψε ποτέ, όμως, να φημίζεται για την ιδιαίτερη ομορφιά της και το χαρακτηριστικό της βλέμμα. Η εγγονή της, Αργυρώ Καλλιάφα, κληρονόμησε εκτός από τα μάτια της γιαγιάς της και το μικρόβιο της τέχνης, σε έναν τελείως διαφορετικό κλάδο, ωστόσο.

Η 26χρονη σήμερα κοπέλα ασχολείται ενεργά με τον χώρο της μόδας, σχεδιάζοντας ρούχα τα οποία, μάλιστα, έχουν αποσπάσει εκτός από θετικά σχόλια και πολλά βραβεία! Έχοντας νικήσει στο 15ο Athens Xclusive Designers Week, πέρασε ένα δικό της μήνυμα στα νέα κοpίτσια, τολμώντας να παραδεχτεί πως είχε πέσει θύμα της νευρικής ανορεξίας γι’ αυτό και νιώθει την ανάγκη να δουλεύει με υγιή κορμιά στη βιομηχανία της μόδας. Το όνομα ”Reborn” που επέλεξε για την προσωπική της σειρά ρούχων, μόνο τυχαίο δε θα μπορούσε να θεωρηθεί.

”Έπασχα από ανορεξία και βουλιμία και ήταν ένας φαύλος κύκλος. Με επηρέαζε πάρα πολύ ο χώρος της μόδας με τα πολύ αδύνατα μοντέλα. Κάποιος ήρθε ένας και μου είπε ”πάχυνε”ω. Ουσιαστικά είχα πάρει ένα κιλό, και έκανα τεράστια προσπάθεια για να χάσω το ένα κιλό. Το θέμα είναι ότι έχασα το ένα κιλό και μετά ήθελα να χάσω άλλο ένα για να φτάσω τα πρότυπα που ήθελα. Έφτασα στο σημείο να ζυγίζω 42 κιλά, να τρώω ένα μπισκότο και να μην μπορώ να το φάω, να μου φαίνονται 2 ξηροί καρποί πολύ βαρύ σαν γεύμα.

Αμέσως μετά πήγα στο άλλο άκρο της βουλιμίας, όπου κατανάλωνα όχι πολύ μεγάλες ποσότητες φαγητό, αλλά ένιωθα ενοχές! Για να συνειδητοποιήσεις πως έχεις όντως πρόβλημα, πρέπει να έρθει κάτι να σε τραντάξει. Εγώ ζαλιζόμουν και είχα τάσεις λιποθυμίας”, έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

Η Αργυρώ έχει δηλώσει σε συνέντευξή της πως παρά το γεγονός πως δε μπορεί να εκνευριστεί ή να φωνάξει, ένα βλέμμα της αρκεί για να γυρίσει κάποιος και να την πει ”Τασσώ”!

Αυτό το κορίτσι πρέπει να το γνωρίσεις!

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του