Απόστολος Γκλέτσος: Οι ψίθυροι καρδιάς, η κούκλα κόρη, το σοβαρό τροχαίο η πολιτική καριερά και το θέατρο

Απόστολος Γκλέτσος: Ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός, γεννήθηκε στις 27 Ιουνίου του 1967 και κατάγεται από την Στυλίδα. Έχει αποκτήσει μια κόρη -εκτός γάμου- με την ενδυματολόγο, Μαρία Μαγγίνα.Έχει σπουδάσει υποκριτική, διατροφολογία, ψυχολογογία και ασχολείτα επίσης με τα κοινά. Εργάστηκε και ως επιχειρηματίας ενώ έχει ασχοληθεί περιστασιακά με πολλά άλλα επαγγέλματα, χειρωνακτικά και όχι μόνο.

Υπηρέτησε στους αλεξιπτωτιστές για 29 μήνες και έχει ταξιδέψει σχεδόν σε όλο τον κόσμο.Στις δημοτικές εκλογές του 2010, εκλέχθηκε Δήμαρχος Στυλίδας. Στις δημοτικές εκλογές του 2014, επανεκλέχθηκε Δήμαρχος Στυλίδας. Στις 8 Δεκεμβρίου 2014 ίδρυσε το κόμμα Τελεία, το οποίο συμμετείχε στις βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 κι έλαβε ποσοστό 1,8%.

 Απόστολος Γκλέτσος: Η καριέρα στην υποκριτική

Έγινε γνωστός με τους «Μπαμπάδες με ρούμι», την μεγάλη θεατρική επιτυχία των Ρέππα-Παπαθανασίου, πάλι σε σκηνοθεσία Φασουλή και πάλι στο Βεάκη. Από εκεί και πέρα αρχίζει να ξετυλίγεται το νήμα της διαδρομής του Αποστόλη. Ακολούθησαν, μεταξύ άλλων, συνεργασίες με την Κάτια Δανδουλάκη («Λεωφορείον ο Πόθος») και την Μιμή Ντενίση («Βίκτωρ Βικτώρια»).

Φυσικά η τηλεόραση δεν έμεινε αμέτοχη. Πριν βγει στο θέατρο είχε ξεκινήσει να συμμετέχει με μικρούς ρόλους στην αρχή σε σειρές της μικρής οθόνης. Το 1997 όμως με τους «Ψίθυρους καρδιάς» του Μανούσου Μανουσάκη, ο Απόστολος Γκλέτσος ταυτίστηκε με μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης. Το ζευγάρι Γκλέτσος – Άννα- Μαρία Παπαχαραλάμπους ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και ο έρωτας ανάμεσα στον νεαρό αρχιτέκτονα Αντώνη και την όμορφη τσιγγάνα έγραψε ιστορία…

Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στο Αlpha στο σήριαλ «Τατουάζ», με φιλική συμμετοχή.

Απόστολος Γκλέτσος: Ο γάμος με την Μαρία -Ελένη Λυκουρέζου

Ο γνωστός ηθοποιός , ήταν παντρεμένος με την κόρη της Ζωής Λάσκαρη και όπως είχε αποκαλύψει: “Ο γάμος μου με τη Μαρία Ελένη ήταν μια τρέλα, το κάναμε για πλάκα. Η αείμνηστη Ζωή, η Μαρία Ελένη, βάλαμε στον… χορό και τον Αλέξανδρο. Έγινε για να σπάσουμε πλάκα. Ήταν πλάκα – πείραμα. Μπορεί και να πετύχαινε. Ξέραμε όμως, εγώ με τον Αλέξανδρο τα είχαμε μιλήσει, ότι αυτό το εγχείρημα είναι δύσκολο. Είχαμε 11 χρόνια διαφορά, αλλά τα 11 τα περίεργα. Του λέω είναι δύσκολο το εγχείρημα, μου λέει το ξέρω, είναι πείραμα. Ότι μπορεί να πετύχει, αφού το θέλετε κάντε το ρε παιδιά.


Το ήθελα, αλλά ήξερα ότι είναι δύσκολο να κάτσει. Ήταν ένα κοριτσάκι που άκουγε κάτι μουσικές, κάτι… πριόνια μέσα στο σπίτι. Έρχονταν οι φίλοι της και κάνανε πάρτι κάθε μέρα με τα… πριόνια. Ε, δεν γινόταν. Άντεξα 17 μέρες, 17 μέρες άυπνος. Έβαζε τη μουσική στο τέρμα. Ποιος να μαγειρέψει ρε, είσαι καλά τώρα; Τι; Ποιος; Η γυναίκα, μια γυναίκα. Ήταν 19 η Μαρία Ελένη, 19!”

Απόστολος Γκλέτσος: H αδυναμία στην κόρη του

Η 17χρονη Βαλίσια είναι μαθήτρια της Γ΄Λυκείου και την απέκτησε με την ενδυματολόγο Μαρία Μαγγίνα, με την οποία δεν είχαν παντρευτεί. Ο ίδιος είχε πει:”Στην όψη μού μοιάζει. Στα υπόλοιπα είναι ίδια η μάνα της και χαίρομαι γι’ αυτό”, έχει πει σχετικά. “Θέλω όπου πηγαίνει, γι’ αυτό και φροντίζω την υστεροφημία μου, όταν λέει “είμαι η κόρη του Γκλέτσου”, να τη σέβονται. Ακόμη και οι εχθροί μου αναγνωρίζουν την τιμιότητά μου και το ότι είμαι αγωνιστής. Είμαι τίμιος αγωνιστής”.

Απόστολος Γκλέτσος: Tο ατύχημα που πήγε να χάσει την ζωή του

Το 2019, είχε ένα ατύχημα κατά την διάρκει της οδήγησης. Όπως κατευθύνονταν με το αγροτικό του αυτοκίνητο προς το Αχλάδι στον επαρχιακό δρόμο παράλληλα της εθνικής οδού, όταν στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ραφαήλ πετάχτηκε μπροστά του το αγριογούρουνο. 

Ο Απόστολος Γκλέτσος προσπάθησε να αποφύγει το ζώο και λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και τούμπαρε 5 φορές. Όταν ακινητοποιήθηκε το όχημα, ο δημοφιλής ηθοποιός και επικεφαλής της παράταξης Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση του Π.Σ. Στερεάς κατάφερε μόνος του να βγει από το παράθυρο του συνοδηγού, μην μπορώντας να πιστέψει ότι βγήκε ζωντανός μετά από την τόσο σφοδρή σύγκρουση. Περαστικοί σταμάτησαν να τον βοηθήσουν και μετά από ιατρική εξέταση διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε σοβαρά τραύματα.

Απόστολος Γκλέτσος: Οι δηλώσεις για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο θέατρο

Ο Απόστολος Γκλέτσος είχε μιλήσει για όσα συμβαίνουν στο θέατρο με τις σεξουαλικές κακοποιήσεις και τις καταγγελίες. ‘Οπως είπε: “Αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στον καλλιτεχνικό χώρο και στην πολιτική να δεις τι γίνεται. Για δύο μήνες να σε βάλλουν σε μία δουλειά πρέπει να περάσεις από το κρεβάτι ενός σκατόγερου, ο οποίος εκμεταλλεύεται την ανέχεια σου”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στην εκπομπή «Αεράτοι» του Lamianow.gr.

“Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. Θέλω να βγουν αυτοί να ζητήσουν συγγνώμη, να σταματήσει το κακό. Δηλαδή η ξεφτίλα τους να αποτρέψει τους άλλους… Στο θέατρο δεν μπορεί εμένα κάποιος να μου την πέσει, πρέπει να είναι ή μποξέρ ή μπράβος. Όλο μαζί το θέατρο δεν μπορεί να μου την πέσει”, πρόσθεσε.

Aπόστολος Γκλέτσος: Η επανασύνδεση με την Ερατώ

«Τα Νούμερα» έιναι από τις φετινές σειρές στην τηλεόραση, που σου τραβούν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και σχολιάζονται ιδιαίτερα στο Twitter.

Μετά από 24 χρόνια και το τελευταίο επεισόδιο της θρυλικής σειράς του MEGA, «Ψίθυροι Καρδιάς», η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Απόστολος Γκλέτσος συναντήθηκαν ξανά. Η Ερατώ και ο Αντώνης, ένα από τα ζευγάρια που με τον έρωτά τους έγραψαν ιστορία στη μικρή οθόνη, χόρεψαν το κομμάτι της σειράς που έσπασε τα μηχανάκια της τηλεθέασης την δεκαετία του 90’.

Στιγμιότυπα ανέβηκαν και στο επίσημο account της ΕΡΤ στο Instagram, με δεκάδες followers να σχολιάζουν το υπέροχο αυτό reunion των δύο ηθοποιών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΕΡΤ (@ertofficial_)

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του