Άννα Κορακάκη: Η ολυμπιονίκης είναι η πιο γήινα μεσογειακή εντυπωσιακή Ελληνίδα και αυτές οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν

Άννα Κορακάκη: Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης είναι η πιο γήινα μεσογειακή εντυπωσιακή ελληνίδα

Η Άννα Κορακάκη εκτός από πρωταθλήτρια στη σκοποβολή είναι και…πρωταθλήτρια στις καρδιές των ανδρών με την μεσογειακή της ομορφιά.

Έχει ένα πανέμορφο πρόσωπο και αποπνέει κάτι που μαγνητίζει. Δεν βγάζει ωστόσο κάτι το απρόσιτο. Το αντίθετο. Και αυτό την κάνει αυτομάτως ακόμα περισσότερο γοητευτική. Όπως την κάνει και η επιτυχία, το χαμόγελο των κατακτήσεων.
Χάρη σε αυτά κατόρθωσε να καταργήσει την παντοκρατορία της εικόνας. Το πιο θελκτικό χαρακτηριστικό επάνω της δεν είναι ορατό, δεν είναι απτό. Είναι η σιγουριά αυτή την οποία διαθέτει και αυτή η επιθυμία για πράγματα τα οποία την ευχαριστούν πραγματικά. Με τούτα και με κείνα σου παίρνει κάμποση ώρα προκειμένου να θαυμάσεις και τα σωματικά της χαρίσματα.

Άννα Κορακάκη: Λίγα λόγια για την αγαπημένη αθλήτρια

Όπως γνωρίζουμε, η αγαπημένη νεαρή αθλήτρια, Άννα Κορακάκη, είναι γεννημένη τον Απρίλιο του 1996, είναι Χρυσή Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια πρωταθλήτρια στην σκοποβολή.
Τα πρώτα της βήματα στο χώρο της σκοποβολής έγιναν στα 12 της χρόνια, υπό την καθοδήγηση του πρωταθλητή πατέρα της, που είναι και ο προπονητής της ακόμα και σήμερα και μόλις 2 χρόνια αργότερα αποτέλεσε μέλος της Εθνικής Ομάδας. Κατέχει και το Παγκόσμιο Ρεκόρ στην κατηγορία Νεανίδων, έπειτα από την επίδοσή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων στη Μόσχα το 2014.
Παράλληλα, λίγους μήνες μετά τα δύο ασημένια μετάλλια στο Παγκόσμιο Κύπελλου στο Μπακού, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου και έγινε η πρώτη αθλήτρια από τη χώρα μας η οποία καταφέρνει σε μία διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων να κατακτήσει δύο μετάλλια, ένα χρυσό μετάλλιο στα 25μ. πιστόλι και ένα χάλκινο στα 10μ. Αεροβόλο πιστόλι.

Δείτε μερικές από τις πιο υπέροχες φωτογραφίες της πανέμορφης Άννας Κορακάκη:

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του