Αίας Μανθόπουλος: Οι Δύο Ξένοι, οι επεμβάσεις στο πρόσωπο και η εξαφάνισή του από την τηλεόραση

Αίας Μανθόπουλος: Ο ηθοποιός είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους της γενιάς του που διακρίθηκε κυρίως μέσα από έναν ρόλο στην τηλεόραση.

Αίας Μανθόπουλος: Πότε έγινε γνωστός

Ακόμα ηχεί στα αυτιά μας η φράση του αείμνηστου Νίκου Σεργιανόπουλου «Αχ, βρε Αία!» στους «Δυο ξένους». Ηταν το 1998, όταν οι σεναριογράφοι Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου έδωσαν «γκράντε» ρόλο στον Αίαντα Μανθόπουλο. Υποδύθηκε τον δήθεν ερωτικό σύντροφο της παρουσιάστριας Μαρίνας Κουντουράτου που ενσάρκωσε η Εβελίνα Παπούλια, την εποχή που το συγκεκριμένο σίριαλ «σάρωνε» στις τηλεθεάσεις.

Πέρασαν 17 χρόνια από τότε και ο ηθοποιός έμοιαζε να ακολουθεί με μελετημένες κινήσεις τα επόμενα επαγγελματικά βήματά του. Μάλιστα, υπήρξε και ένας από τους πλέον επιτυχημένους ζεν πρεμιέ της γενιάς του, με πολλές κατακτήσεις και θυελλώδεις σχέσεις, με πιο γνωστές εκείνες με πασίγνωστα μοντέλα.

Αίας Μανθόπουλος: Η λήξη του γάμου και της καριέρας στην tv

Μετά το διαζύγιό του από την Αγάπη Ασπρίδου (Miss Young 1994), παρουσιάστρια της εκπομπής «Go-Out» το 1998 στο Τηλεάστυ, γνωρίζεται με το μοντέλο Δέσποινα Παπαθανασίου σε πάρτι για ηθοποιούς και μοντέλα, σε γνωστό μπαρ της Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι, κοντά στο 2000. Όταν γεννήθηκε το πρώτο παιδάκι τους, ένα αγόρι, το ζευγάρι είχε χωρίσει με επεισοδιακό τρόπο, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ της εποχής, και οι σχέσεις τους ήταν κακές. Έφτασαν αντίδικοι στα δικαστήρια και επί μία επταετία η υπόθεσή τους απασχόλησε τα media.

Η καριέρα του ως ηθοποιού τερματίστηκε τότε, ωστόσο στην προσωπική του ζωή είχε προχωρήσει. Όπως λένε πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, μετά τον χωρισμό του από ακόμη ένα μοντέλο, την Ελπίδα Κοντομάρου, γνωρίστηκε με μια σπουδαία κοπέλα, τη Στέλλα, με την οποία παντρεύτηκαν και απέκτησαν δύο παιδάκια. Μετακόμισαν στη Λάρισα όπου εκείνος πρωταγωνιστούσε σε παραστάσεις του Θεάτρου Τεχνών της πόλης, ενώ το 2009 στη λαμπρή εκδήλωση «Βραβεία Wish 2009» ο ηθοποιός απένειμε το βραβείο διεθνούς προσωπικότητας στην εικαστικό Μάρα Καρέτσου. Ωστόσο, το 2012 το ζευγάρι χώρισε. Παρά τα όσα συνέβησαν στην προσωπική του ζωή, ο Αίαντας Μανθόπουλος φέρει βαριά το γεγονός ότι έχασε αρκετά χρόνια από το μεγάλωμα του πρωτότοκου γιου του, τον οποίο απαγορευόταν να δει λόγω ασφαλιστικών μέτρων.

Αίας Μανθόπουλος: Προσωπική ζωή

Εκεί όπου δείχνει αγάπη ο Αίας, το σύμπαν δεν του το ανταποδίδει. Εκεί όπου προσπαθεί να κάνει και πάλι μια νέα αρχή, μοιραία έρχεται το τέλος. Το χάδι γίνεται πόνος. Οπως πριν από μια δεκαετία, χαϊδεύοντας ένα αδέσποτο σκυλί, εκείνο του επιτέθηκε και τον δάγκωσε στο πρόσωπο. Για περισσότερο από τέσσερα χρόνια ο ηθοποιός υποβαλλόταν σε λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις σε νοσοκομείο του Λονδίνου έως ότου γίνει τελείως καλά. Παρέμεινε όμως φιλόζωος, παρά το δραματικό γεγονός.

Αίας Μανθόπουλος: Η Βουλγαρία

Πληροφορίες τον ήθελαν τα δύο τελευταία χρόνια να εργάζεται στη Βουλγαρία, σε μια ξενοδοχειακή επιχείρηση της οποίας ήταν ιδιοκτήτης. Σήμερα φαίνεται ότι έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και ζει στο πατρικό σπίτι του στην Παιανία, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες από τη σελίδα του στο Facebook. Έχει αλλάξει όλα τα τηλέφωνά του και δεν έχει κρατήσει καμία επαφή με την παλιά παρέα της showbiz.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του