Άγγελος Πεντάρης: Το Πρόβλημα Υγείας, Τα Παιδικά Χρόνια Και Η Οικογένεια Του

Άγγελος Πεντάρης: Το Πρόβλημα Υγείας, Τα Παιδικά Χρόνια Και Η Οικογένεια Του

Άγγελος Πεντάρης: «Τεσσάρων μηνών διαγνώστηκα με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία» – Συγκλονίζει ο νεαρός μουσικός ο Άγγελος Πεντάρης που εντυπωσίασε με τη συμμετοχή του στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» μίλησε για το πρόβλημα υγείας του και την οικογένειά του που τον έχει στηρίξει στο δύσκολο ταξίδι του.

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1«The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο νεαρός αναφέρθηκε στην πρόωρη γέννησή του αλλά και τη διάγνωση του με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία.

«Εγώ γεννήθηκα δύο μήνες πρόωρος και όταν ήμουν τεσσάρων μηνών, διαγνώστηκα με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία» είπε, ειδικότερα.

Εξήγησε πως αυτό σημαίνει ότι «είχα επηρεαστεί με έναν τρόπο νευρολογικά και οι γιατροί είπαν στους γονείς μου ότι δεν θα μπορώ να κουνήσω τα χέρια μου και τα πόδια μου και ότι δεν θα μπορώ να έχω μια ανεξάρτητη ζωή».

Ωστόσο, οι γονείς του πάλεψαν και από την ηλικία των 9 μηνών ο 24χρονος σήμερα Άγγελος κάνει καθημερινά φυσικοθεραπείες.

«Η πορεία μου ξεκίνησε πολύ νωρίς. Εννέα μηνών οι γονείς μου είχαν καταλάβει πόσο σοβαρή διάγνωση είχα και ξεκίνησα καθημερινή φυσικοθεραπεία και από τότε δεν έχω σταματήσει μέχρι σήμερα» δήλωσε ο ντράμερ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη στήριξη που έχει από τους γονείς και τα αδέλφια του και δήλωσε «τυχερός» που τους έχει στη ζωή του.

«Είμαι πολύ τυχερός για όλη την οικογένειά μου. Ο καθένας με στήριξε με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Είναι πολύ σημαντικό να έχει ένα στήριγμα στη ζωή σου. Εγώ είμαι τυχερός γιατί είχα παραπάνω από ένα στήριγμα και γι’ αυτό έχω καταφέρει να κάνω πολλά πράγματα» κατέληξε.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του