Άφησε Την Υποκριτική,Έγινε Δάσκαλος Και Εγκατέλειψε Την Αθήνα: Άλλος Άνθρωπος Ο Κακός Από Το «Παρά Πέντε» Σήμερα

Πατρίκιος Κωστής: Άφησε την υποκριτική για να γίνει δάσκαλος Δημοτικού

«Στροφή» στην καριέρα του αποφάσισε να κάνει ο ηθοποιός Πατρίκιος Κωστής που έγινε γνωστός από την επιτυχημένη σειρά «Παρά πέντε» όπου υποδύθηκε τον «ψηλό», τον όμορφο κακό της ιστορίας.

Πατρίκιος Κωστής: Από γνωστός ηθοποιός στις σχολικές αίθουσες με τα πρωτάκια

Την επιλογή του να ασχοληθεί με τη διδασκαλία εξήγησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη». Μάλιστα με χαμόγελο παραδέχτηκε ότι αυτή τη σχολική χρονιά θα διδάσκει μαθητές Ά Δημοτικού.

«Δούλευα ως ηθοποιός για περίπου δέκα χρόνια. Μετά πήγα σε σχολή ως βοηθός νηπιαγωγού. Στη συνέχεια πέρασε με κατατακτήριες στο Παιδαγωγικό όπου και το τελείωσα και τώρα πλέον δηλώνω δάσκαλος – ηθοποιός. Φέτος θα είμαι δάσκαλος στην Α΄ Δημοτικού. Για εμένα οι πιο δύσκολες τάξεις του Δημοτικού είναι η πρώτη τάξη και η έκτη. Στην πρώτη όμως επειδή το βίωσα είσαι… μπαμπάς» είπε χαρακτηριστικά.

Πατρίκιος Κωστής: Η πρόταση για τηλεόραση που απέρριψε

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση είπε: «Μου προέκυψε τηλεοπτική πρόταση αλλά είπα Όχι. Σε ότι αφορά το θέατρο, θα μπορούσα να σου πω πως θα ήθελα να το ξανακάνω. Είδα κάποιες παραστάσεις μέσα στο καλοκαίρι και σου κρύβω ότι ζήλεψα λίγο, θα ήθελα να ξανακάνω».


Βίντεο-Πατρίκιος Κωστής: Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδάκια
Αναφορικά με το εάν θα εργαζόταν ξανά ως ηθοποιός, ο Πατρίκιος Κωστής απάντησε ότι «τα γυρίσματα μου προέκυψαν και δυστυχώς είπα όχι. Θέατρο θα μπορούσα να κάνω παράλληλα. Πήγα σε κάποιες παραστάσεις το καλοκαίρι και ζήλευα».

Ερωτηθείς για την προσωπική του ζωή, ο Πατρίκιος Κωστής αποκάλυψε: «Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, αυτό το λέω για πρώτη φορά. Το ότι η σύζυγός μου είναι δασκάλα δεν έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου να ασχοληθώ με το αντικείμενο αυτό. Γνωριστήκαμε στον ίδιο εργασιακό χώρο και ερωτευτήκαμε».

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του