16Χρονη Διαγνώστηκε Με Καρκίνο, Επιζεί, Παντρεύεται Και Χορεύει Με Τον Δότη Της

16Χρονη Διαγνώστηκε Με Καρκίνο, Επιζεί, Παντρεύεται Και Χορεύει Με Τον Δότη Της

Συγκλονιστική στιγμή στον γάμο της Γκρέτας.. Μόλις στα 16 της διαγνώσθηκε με λευχαιμία και μόνο μια μεταμόσχευση μυελού των οστών θα της έσωζε τη ζωή.

Η ανήλικη τότε Greta, κατάφερε και βρήκε συμβατό δότη –έναν ανώνυμο δότη άντρα από το Αρκάνσας των ΗΠΑ-ενώ δυο χρόνια αργότερα η οικογένεια της μικρής κατάφερε και ήρθε σε επαφή με τον άντρα που έσωσε τη ζωή της κόρης τους.

«Πριν τον συναντήσω, ήταν απλά εκείνος ο εκπληκτικός δότης που με έσωσε χωρίς να ξέρει το παραμικρό για εμένα», ανέφερε η Greta για τον Danny Daniels. «Ήταν εκπληκτικό που τον είχα απέναντί μου, μπροστά μου», συμπλήρωσε.

Χρόνια αργότερα, όταν η Greta προγραμμάτιζε το γάμο της με τον νυν σύζυγό της, Tony Hokanson, ήξερε ότι ήθελε ο Daniels να βρίσκεται ανάμεσα στους καλεσμένους.

Όπως και έγινε, και στις 10 Οκτωβρίου στον χώρο της δεξίωσης, στο Sartell της Μινεσότα, η νύφη και ο άντρας που της χάρισε ζωή, μοιράστηκαν έναν συγκινητικό χορό με το τραγούδι «Angels Among Us» (Άγγελοι μεταξύ μας).

Πηγή:newsitamea.gr

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του