Το trailer της πρώτης εγκεκριμένης βιογραφίας του Kurt Cobain θα σε κάνει να ανατριχιάσεις

Τα τελευταία (πολλά) χρόνια, πολλοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να πουν την ιστορία του Kurt Cobain, χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σίγουρα αρκετές από τις απόπειρες ήταν εξαιρετικές ως ταινίες (το Last Days, για παράδειγμα), δεν είχαν όμως άμεση σχέση με την πραγματικότητα. Και αυτό γιατί μέχρι και σήμερα η οικογένεια του θρυλικού frontman των Nirvana δεν είχε δώσει σε κανέναν έγκριση για να χρησιμοποιήσει αυθεντικό υλικό στην ταινία του – ούτε καν τα δικαιώματα για να ακούγονται κομμάτια του συγκροτήματος στο OST.

Ο Brett Morgen, όμως, ήρθε για να τα αλλάξει όλα αυτά. Ο Morgen είναι ο πρώτος άνθρωπος που κατάφερε να συνεργαστεί με την οικογένεια του Cobain και να δημιουργήσει το πιο αυθεντικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Kurt που έχουμε δει.

Στο Montage of Heck παραγωγοί είναι η ίδια η Courtney Love και η κόρη της με τον Kobain, Frances Bean, οι οποίες και έδωσαν την άδεια στον Morgen να χρησιμοποιήσει βίντεο που δεν έχουν δει ξανά το φως της δημοσιότητας, προσωπικά χειρόγραφα και σκίτσα του Cobain, συνεντεύξεις, ακόμα και ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Το επίσημο trailer του Cobain: Montage Of Heck κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες και μπορείς ήδη να δεις αρκετό από το νέο υλικό, καθώς και να ακούσεις υπέροχες, ακυκλοφόρητες version των «All Apologies» και «Smells Like Teen Spirit» που θα τραγουδάς όλη μέρα μέσα στο κεφάλι σου. Απλά προετοιμάσου να βουρκώσεις.

[via]

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του