Πάμε Για Θαλασσινά στο Ρακί Αμάν Μεζέ Αιγάλεω!

Ρακί Αμάν Μεζέ….στην θάλασσα!

Και όχι δεν άνοιξε ένα νέο Ρακί Αμάν Μεζέ σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος (αν και θα μπορούσε) αλλά το στέκι των καλοφαγάδων στην Αγιάς Λαύρας 4 θα σε εκπλήξει και με τα θαλασσινά του.

Καθώς έχουμε μπει για τα καλά στην Σαρακοστή και όλοι λίγο πολύ αναζητούμε και θα αναζητήσουμε νηστίσιμους αλλα ταυτόχρονα και ποιοτικούς και οικονομικούς μεζέδες το Ρακί Αμάν Μεζέ Αιγάλεω είναι η ιδανική επιλογη!

Είτε για live μουσική, είτε για απλή παρεΐστικη ατμόσφαιρα, είτε για καλό φαγητό, το Ρακί Αμάν Μεζέ σας εξασφαλίζει το καλύτερο όλων αυτών!

Γιατί φυσικά οι ποικιλίες δεν λείπουν!
Και δεν μιλάμε μόνο για τις ομολογουμένως τεράστιες ποικιλίες κρεατικών αλλά για τις γευστικές ποικιλίες θαλασσινών που διαθέτει το μαγαζί ικανές να σας εκπλήξουν αλλά και να σας χορτάσουν!

Δεν θέλετε ποικιλίες; Δεν νομίζουμε να σκέφτεται κανείς πως όχι χαχα
Αλλά και να μην θέλει κάποιος το μαγαζί διαθέτει μεγάλο μενού θαλασσινών απο χταπόδι και καλαμάρι μέχρι ό,τι επιθυμεί η όρεξη σου!

Συνοδέψτε με ουζάκι ή ο,τι άλλο ποτό επιθυμείτε και η καθημερινή live μουσική του θα σας ταξιδέψει.

Για οποιαδήποτε «μουσική» πληροφορία χρειάζεστε μπορείτε να ακολουθήστε το Ρακί Αμάν Μεζέ στο facebook και στο Instagram

?Τηλ. 2105312974 & 2105311401

Ρακί Αμάν Μεζέ Αιγάλεω
? Αγίας Λαύρας 4

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του