Ο πατέρας κράτησε στα χέρια του την νεογέννητη κόρη του, αλλά αυτό που είπε η μαμά έκανε τους πάντες να βάλουν τα κλάματα…

Το να έχει κανείς παιδί είναι το πιο πολύτιμο δώρο που θα μπορούσε να λάβει. Από τη στιγμή που το μωρό σας γεννιέται, η καρδιά σας φουσκώνει από αγάπη που όμοιά της δεν έχετε ξανανιώσει.

Αν και μητρότητα δεν είναι πάντα εύκολη, είναι σημαντικό να αφιερώνετε χρόνο για να απολαύσετε το κάθε στάδιο της ζωής του παιδιού σας. Ετοιμαστείτε λοιπόν να σας πάρουν τα κλάματα, γιατί το τραγούδι της Nichole Nordeman “Slow Down” σίγουρα θα σας κάνει να δακρύσετε!

Υπάρχουν τόσες χαρές στο να είσαι γονέας, αν και μερικοί δεν το συνειδητοποιούν μέχρι να είναι πολύ αργά. Από το πρώτο βήμα του μωρού σας και το πρώτο δοντάκι του… Από τα πάρτι γενεθλίων και τα φιλιά στα χτυπήματά τους… Από τις ταινίες που βλέπετε μαζί, μέχρι την ημέρα που παντρεύονται… Όλες αυτές είναι στιγμές που μπορεί να χαθούν εν ριπή οφθαλμού. Το “Slow Down” μας υπενθυμίζει τη σημασία του να μην αφήνετε το παιδί σας να μεγαλώσει πολύ γρήγορα και να εκτιμήσετε όλες εκείνες τις μικρές στιγμές που έχουν πραγματικά σημασία.

Credits: Share Tap

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του