Η Britney Spears έχασε την περούκα της πάνω στη σκηνή και το χειρίστηκε ΑΨΟΓΑ (video)

Ό,τι και να πεις για την Britney Spears είναι λίγο. Γιατί, τι να πρωτοπείς για έναν άνθρωπο που μεγάλωσε πάνω στη σκηνή και μπροστά στα φλας των φωτογράφων, έπαθε ένα επικό nervous breakdown που το παρακολουθούσε λεπτό προς λεπτό όλος ο πλανήτης και τελικά αναγεννήθηκε από τις στάχτες της, παίρνοντας πίσω τον θρόνο της ως η απόλυτη popstar της εποχής μας; Τίποτα, απλά υποκλίνεσαι.

Όταν, λοιπόν, μια τόσο δυνατή και επιτυχημένη star παθαίνει ένα (μικρό)ατύχημα πάνω στη σκηνή, στη μέση του show, μπροστά σε εκατοντάδες κόσμου, τι πιστεύετε πως θα κάνει;

Θα το χειριστεί ως η άψογη επαγγελματίας που είναι!

Αυτό ακριβώς έκανε η Britney, όταν κατά τη διάρκεια του φαντασμαγορικού show της «Piece of Me» στο Planet Hollywood του Las Vegas, ένα χαλαρά τοποθετημένο κομμάτι της ξανθιάς περούκας της έφυγε από το κεφάλι της, σκαλώνοντας για λίγο στο κοστούμι της και τελικά πέφτοντας στο πάτωμα. Τι έκανε η Brit όταν το κατάλαβε; Τίποτα. Συνέχισε να τραγουδά το «Do Something» και να δίνει πόνο πάνω στη σκηνή, όπως κάνει πάντα με τον φανταστικό τρόπο της.

Ξέρετε το γνωστό, πλέον, ρητό «Αν η Britney κατάφερε να επιβιώσει από το 2007, μπορείς κι εσύ να επιβιώσεις από αυτή τη μέρα»; Η γυναίκα το αποδεικνύει κάθε φορά περίτρανα, πάρτε μαθήματα.

[via]

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του