Η μικρή πλησιάζει διστακτικά το πιάνο, αλλά μόλις ξεκινάει να παίζει; Θα σας πέσει το σαγόνι!

Η γιαγιά άκουσε την υπέροχη μουσική του πιάνο που ερχόταν από το άλλο δωμάτιο, αλλά δεν είχε ιδέα ότι προέρχεται από το 2 ετών εγγόνι της. Η μικρή Emily Bear ήταν εξοικειωμένη με τη μουσική καθώς μεγάλωνε με δύο μεγαλύτερα αδέλφια που έπαιζαν και τα δύο όργανα, αλλά μέχρι τότε η ίδια δεν είχε παίξει ποτέ.

Ήταν φυσιολογικό για τη γιαγιά να πιστεύει ότι ήταν η μεγαλύτερη αδερφή της Emily στο πιάνο, αλλά όταν μπήκε μέσα και ανακάλυψε ότι ήταν Emily, έμεινε έκπληκτη με το φυσικό της ταλέντο. Ήταν προφανές ότι η Emily θα ξεκινούσε μαθήματα πιάνου γρήγορα, αλλά και η γιαγιά και οι γονείς της ήταν κατενθουσιασμένοι με την επίδοσή της.

Πολλοί την αποκαλούν ως «Το Επόμενο Μότσαρτ», αλλά εκείνη βλέπει τον εαυτό της πολύ διαφορετικά. Η ταπεινή Emily μοιράζεται: «Στην πραγματικότητα, είμαι απλώς ένα κανονικό παιδί που παίζει πιάνο».

Ωστόσο, όταν προσκλήθηκε στο Λευκό Οίκο για να παίξει ήταν μόλις έξι ετών και είναι εύκολο να δούμε ότι η αγάπη της για το πιάνο την έκανε να είναι μια μοναδική μουσικός. Ο δάσκαλος του πιάνο την έχει βοηθήσει να καλλιεργήσει αυτό το όμορφο ταλέντο και ο Μότσαρτ την ενέπνευσε να συνθέσει ακριβώς όπως εκείνος.

Η Emily φιλοδοξεί να γίνει συνθέτης όταν μεγαλώνει. Το αστείο είναι ότι έχει ήδη αρχίσει να γράφει. Το αγαπημένο της κομμάτι είναι αυτό που έγραψε για τον αγαπημένο της δάσκαλο πιάνου. Παρακολουθήστε την εκπληκτική ιστορία της παρακάτω και ακούστε την καθώς παίζει ένα κομμάτι από το αγαπημένο της κομμάτι στο παρακάτω βίντεο.

Credit: Faithtap

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του