Είναι Επίσημο! H Πάολα θα Ερμηνεύσει Μίκη Θεοδωράκη για Πρώτη Φορά!

Στα φετινά Πρέσπεια, ένα όνομα που δεν περιμέναμε να εμφανιστεί επιλέχθηκε από την Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης, για να ερμηνεύσει τα κομμάτια του μεγάλου συνθέτη: Η Πάολα.

Η διάσημη λαϊκή τραγουδίστρια, η οποία έχει κάνει δεκάδες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά επισήμως κομμάτια του Μίκη Θεοδωράκη, στον Άγιο Αχίλλειο, νησί της Μικρής Πρέσπας.

Και επειδή πολλοί θα βιαστούν να μιλήσουν σχετικά με την επιλογή, θυμίζουμε ότι παλιότερα, η ερμηνεύτρια είχε δηλώσει πως θα ήταν τιμή της να τραγουδήσει Μίκη Θεοδωράκη, εφόσον ο Μίκης Θεοδωράκης ήταν δεκτικός. Μάλιστα, είπε πως αν το κοινό αντιδρούσε άσχημα στην ιδέα, δεν θα το έκανε.

Και επειδή ακόμα και μετά από αυτό κάποιοι μπορεί να βιαστούν να μιλήσουν, θυμίζουμε και ότι ο ίδιος ο Μίκης Θεοδωράκης έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι μισεί τις απαγορεύσεις σε ό,τι αφορά το ποιος θα ερμηνεύσει τα τραγούδια του—ή οποιοδήποτε τραγούδι. Το έργο ενός καλλιτέχνη, έχει πει, ξεφεύγει από εκείνον μόλις βγει στον κόσμο, και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει ποιος είναι άξιος και μη να καταπιαστεί μαζί του. Εκτός από το κοινό και τον χρόνο.

Εμείς θα ευχηθούμε στην Πάολα καλή επιτυχία, αν και δεν την φοβόμαστε καθόλου. Το έχει.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του