Αυτή είναι η φωτό που ο Kanye West θέλει να κατέβει από το internet. Οπότε κάντε share ελεύθερα.

Το ότι ο Kanye West είναι ταλαντούχος και οραματιστής μουσικός, το ξέρουμε. Όπως ξέρουμε πολύ καλά και πως είναι μεγάλη ψωνάρα. Τόσο δούλεμα δεν έχει πέσει τυχαία στο πρόσωπό του, ο άνθρωπος είναι ένας Νάρκισσος 2.0, οι δηλώσεις και η συμπεριφορά του το αποδεικνύουν συχνά.

Για αυτό και όταν ο West πήγε στα Grammy μαζί με την σύζυγο Kim Kardashian και επιδόθηκαν σε ερωτοτροπίες πάνω στο κόκκινο χαλί, ήταν τουλάχιστον αναμενόμενο κάποιος να πάρει τις πόζες τους και να φτιάξει τα κατάλληλα meme για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το αποτέλεσμα, ωστόσο, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Αυτή η δεν-υπάρχουν-λόγια-να-την-περιγράψεις φωτογραφία έγινε γνωστή μέσα από το Reddit, με τίτλο «Ο Kanye West θέλει αυτή η φωτογραφία να κατέβει από το internet». Το αν όντως ο Kanye της καρδιάς μας έκανε τέτοια δήλωση είναι προς εξακρίβωση ακόμα, η φανταστικά πειραγμένη φωτό όμως έγινε viral μέσα σε μια μέρα και συνεχίζει σταθερά.

Και αυτό γιατί, αν πραγματικά ο West θέλει να εξαφανιστεί, τότε παιδιά είναι καθήκον όλων μας να την μοιράσουμε σε κάθε social media που έχουμε, να την στείλουμε σε φίλους να κάνουν το ίδιο, να την εκτυπώσουμε και να την κολλήσουμε στις κολώνες της ΔΕΗ. Εκτός από εξαιρετικά λεπτομερές photoshop, αυτή η φωτογραφία είναι μια ωδή στην πραγματική αγάπη.
Υ.Γ.: Σε περίπτωση που θέλετε να δείτε και την original φωτογραφία:

[via]

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του