Τραγωδία στη Φωκίδα: Νεκρή γυναίκα από φωτιά σε αυτοκίνητο έπειτα από σφοδρό τροχαίο – Ανασύρθηκε απανθρακωμένη

Τραγωδία στον νομό Φωκίδας, ύστερα από τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα (20/08) στο 52ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Λιβαδειάς – Άμφισσας, στον Χρισσό του νομού Φωκίδας. Από τα πρώτα στοιχεία, φαίνεται ότι δύο αυτοκίνητα συγκρούσθηκαν μετωπικά και εκδηλώθηκε φωτιά.

Το χρονικό του συμβάν

Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίσθηκε από τους πυροσβέστες κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε στο όχημα που οδηγούσε. Μετά το τροχαίο στη Φωκίδα, η φωτιά επεκτάθηκε στο όχημα και η άτυχη γυναίκα βρήκε μαρτυρικό θάνατο στις φλόγες.

Στο σημείο επιχειρούν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από διερχόμενους οδηγούς που είδαν τη φωτιά να καίει το όχημα της γυναίκας που σκοτώθηκε.

Συγκεκριμένα, ΙΧ αυτοκίνητο με οδηγό μία 67χρονη Ελληνίδα συγκρούσθηκε μετωπικά με λεωφορείο που μετέφερε Κινέζους τουρίστες από τους Δελφούς, υπό αδιευκρίνιστες –μέχρι στιγμής– συνθήκες. Το όχημα της 67χρονης ανετράπη και «έπιασε» φωτιά, με την άτυχη γυναίκα να εγκλωβίζεται και να βρίσκει μαρτυρικό θάνατο. Μάλιστα, μπροστά πήγαινε άλλο ΙΧ στο οποίο επέβαινε η κόρη της 67χρονης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr.

Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Μονόχρωμο σύνολο, το απογείωσαν τα γυαλιά: Η Σοφία Καρβέλα εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο σαν γαλαζοαίματη σε περιοδεία

«Δεν είχα βρακί να φορέσω»: Οι δύσκολες ώρες του Γιάννη Τσιμιτσέλη & η επιβίωση σε άθλιες συνθήκες

Ξεσπάει η Τζούλια Νόβα: «Μπήκε κάποιος στο σπίτι και τη σκότωσε, δεν το ξεπέρασα ποτέ, μου λείπει…»