Τατσόπουλος Εναντίον Γονίδη για Άγιο Παΐσιο: Φοβήθηκα για τις ψυχοκινητικές του ικανότητες

«Όταν μπαίνω στην κουζίνα κοιτάω τα πιρούνια μην καρφωθεί κανένα στο μάτι μου. Δεν είναι να παίζεις με τον Γονίδη» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Το «γάντι» που του πέταξε ο Σταμάτης Γονίδης, «κατακεραυνώνοντάς» τον για τις δηλώσεις του σχετικά με τη σειρά του Mega «Άγιος Παΐσιος», σήκωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος.
Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, απαντώντας στον συγγραφέα και πρώην βουλευτή, ο οποίος είχε κάνει λόγο για αποχαύνωση του τηλεοπτικού κοινού καθώς στη σειρά δεν παρουσιάζονται ιστορικά γεγονότα, αλλά ένα παραμύθι, μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, έγραψε:
«Ήθελα να μάθω και έψαξα ποιος είναι αυτός ο Τατσόπουλος που υποτιμά και προσβάλλει το μεγαλείο της θείας χάριτος, ενός ταπεινού άγιου ανθρώπου που έζησε τον διωγμό κι έπειτα αφιέρωσε τη ζωή του στον Θεό. Με δέος πολλοί Έλληνες παρακολούθησαν τη σειρά του Αγίου Παϊσίου στην τηλεόραση και αυτός αποκαλεί όλο αυτό τον κόσμο αποχαυνωμένο».

Στη συνέχεια, υποστήριξε πως «το να μην μιλάς καλά (για κάποιον) δεν είναι απλά παράπτωμα, αλλά επιπλέον ποτίζει με κακό την ψυχή σου», σημειώνοντας: «Αλλά εσύ τι ξέρεις από ψυχή;».

Αφού τόνισε, δε, πως «όταν μικρά ανθρωπάκια αρχίζουν να ρίχνουν μεγάλες σκιές, σημαίνει ότι ο ήλιος είναι κοντά στη δύση του και εσύ Τατσόπουλε ως αριστεροδεξιός, κολαούζος πολιτικός που θα ήθελε και ως συγγραφέας, που επίσης δηλώνεις, να είχες πουλήσει έστω το ένα χιλιοστό από τα βιβλία που έχουν γραφτεί για τον Άγιο Παΐσιο σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης», κατέληξε:
«Θα μείνεις στην ιστορία ως αυτός που πήδ…ε τη μισή Αθήνα κατά δική σου δήλωση. Τατσόπουλε, τις προσβολές σου γράψ’ τες πάνω στην άμμο, τις ευεργεσίες σου χάραξέ τες πάνω στο μάρμαρο».


Ο Πέτρος Τατσόπουλος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (21/02) καλεσμένος στο «Πρωινό» του Αnt1, όπου έδωσε τη δική του απάντηση.

«Έχω ακούσει τα πάντα αυτές τις μέρες, αλλά μόνο με τον Γονίδη φοβήθηκα, διότι έχω ενημερωθεί από παλαιότερες δηλώσεις του για τις ψυχοκινητικές του ικανότητες, οπότε όταν μπαίνω στην κουζίνα κοιτάω τα πιρούνια μην καρφωθεί κανένα στο μάτι μου. Δεν είναι να παίζεις με τον Γονίδη» ανέφερε χαρακτηριστικά, με περίσσια δόση ειρωνείας.
«Ο Σταμάτης Γονίδης ήταν τσακωμένος με τη λογική, τώρα είναι τσακωμένος και με τη γραμματική» πρόσθεσε.

Related posts

Μονόχρωμο σύνολο, το απογείωσαν τα γυαλιά: Η Σοφία Καρβέλα εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο σαν γαλαζοαίματη σε περιοδεία

«Δεν είχα βρακί να φορέσω»: Οι δύσκολες ώρες του Γιάννη Τσιμιτσέλη & η επιβίωση σε άθλιες συνθήκες

Ξεσπάει η Τζούλια Νόβα: «Μπήκε κάποιος στο σπίτι και τη σκότωσε, δεν το ξεπέρασα ποτέ, μου λείπει…»