Τα γονίδια έκαναν θαύματα: Σπάνια εμφάνιση για την πεθερά του πρωθυπουργού – Άστραψαν τα φλας για την Ήβη Γόντικα

Μία σπάνια εμφάνιση πραγματοποίησε η μητέρα της Μαρέβας Μητσοτάκη, η οποία βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής. Οσο και να προσπάθησε να αποφύγει τα φλας, ελάχιστοι αναγνώρισαν (μεταξύ αυτών και η «Εspresso») στο φουαγιέ του Μεγάρου την Ηβη Γόντικα, η οποία συνοδευόταν από τη γνωστή εικαστικό και επίσης κάτοικο Φιλοθέης Εριέττα Βορδώνη.

Η σπάνια εμφάνιση με την μητέρα της Μαρέβας

Οι δύο γυναίκες, τις οποίες ενώνει η αγάπη τους για την τέχνη και τη μουσική, παρακολούθησαν στην αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» την παράσταση σύγχρονου χορού «Dance me – Music by Leonard Cohen» από τη διάσημη ομάδα χορού Ballets Jazz Montreal, σε συνέχεια της διεθνούς sold out περιοδείας της.

Το γενεαλογικό δέντρο της κυρίας πρωθυπουργού είναι εντυπωσιακό, αφού η ίδια γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά η καταγωγή της είναι από την Αίγυπτο, έχοντας ρίζες από τη Χίο και τη Βαρσοβία: από την πλευρά του πατέρα της, ο παππούς της, Ματίας Γκραμπόφσκι, είχε δική του φαρμακοβιομηχανία στη Βαρσοβία.

Ο πατέρας της συνέχισε τις φαρμακευτικές δραστηριότητες με έδρα το Λονδίνο. Από την πλευρά της Ελληνίδας μητέρας της, της Hβης Γόντικα, ο ναυπηγός παππούς της Φίλιππος ήταν τρίτης γενιά Ελληνας της Αλεξάνδρειας και ο πρώτος φοιτητής που σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Νιούκασλ του Λονδίνου. Στην Ελλάδα εγκαταστάθηκε το 1956 ενώ υπήρξε πρόεδρος του νορβηγικού νηογνώμονα Det Norske Veritas.

Οι γονείς της Μαρέβας Γκραμπόβσκι – Μητσοτάκη γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στην Ελβετία, όπου σπούδαζαν και οι δυο τους Ιατρική.
Η σύζυγος του πρωθυπουργού μεγάλωσε, όπως έχει γραφτεί στο παρελθόν, ουσιαστικά με τη γιαγιά της μετά το διαζύγιο των γονιών της, αφού ο πατέρα της συνέχισε να ζει και να δουλεύει στο Λονδίνο και η μητέρα της προχώρησε σε ακόμα τρεις γάμους. Από την πλευρά της μητέρας της απέκτησε και τον ετεροθαλή αδελφό της, τον Γιωργή, ο οποίος ασχολείται με τα χρηματιστηριακά.

Related posts

Μονόχρωμο σύνολο, το απογείωσαν τα γυαλιά: Η Σοφία Καρβέλα εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο σαν γαλαζοαίματη σε περιοδεία

«Δεν είχα βρακί να φορέσω»: Οι δύσκολες ώρες του Γιάννη Τσιμιτσέλη & η επιβίωση σε άθλιες συνθήκες

Ξεσπάει η Τζούλια Νόβα: «Μπήκε κάποιος στο σπίτι και τη σκότωσε, δεν το ξεπέρασα ποτέ, μου λείπει…»