Survivor Spoiler: Η επόμενη μέρα για τον Τριαντάφυλλο – Η οργή για Κόρο και Ασημακόπουλο

Χαμός στο συμβούλιο του νησιού – Η επίθεση στον Τριαντάφυλλο από τον Κόρομι και τον Ασημακόπουλο προκάλεσε ενα τεράστιο κύμα συμπαράστασης στον τραγουδιστή

Χαμός στο Survivor, με τον Τριαντάφυλλο να είναι ο πρωταγωνιστής μίας άσχημης διαμάχης.

Συγκεκριμένα στο επεισόδιο της Τετάρτης (10/03), ο Τριαντάφυλλος είχε αρκετά παράπονα από τον Κόρο και άλλους παίκτες της κόκκινης ομάδας, για τον τρόπο που βγήκε υποψήφιος.

Ο Ασημακόπουλος και ο Κόρο, κατηγόρησαν τον Τριαντάφυλλο για δωροδοκία, ενώ ο πρώτος τον χαρακτήρισε ακόμα και… φίδι, τονίζοντας ότι κάνει τα πάντα για να παραμείνει στο παιχνίδι και να πάρει περισσότερα λεφτά.

Μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος τόνισε πως αν παραμείνει θα γίνει… πόλεμος στην ομάδα του λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας του κοινού.

Το θέμα περί δωροδοκίας, αλλά και τα υπόλοιπα που είπαν οι τρεις παίκτες, συζητήθηκαν και μπροστά στη Μπλε ομάδα. Μάλιστα, ο Αλέξης Παππάς στο συμβούλιο του νησιού θέλησε να στηρίξει τον Τριαντάφυλλο.

«Ο ανδρισμός δεν έχει να κάνει με το πόσο γρήγορα τρέχει ο Κόρο ή αν παρεξηγήθηκε ο Τριαντάφυλλος και φώναξε παραπάνω στα παιδιά», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Ο Γιώργος Κόρομι φανερά εκνευρισμένος, του απάντησε: «Σου έδωσε και εσένα 2,000 μήπως; Που κάνεις διακοπές εδώ και μιλάς».

Φυσικά, συζήτησαν έντονα και ειπώθηκαν λέξεις που δεν έπρεπε.
Ο Γιώργος Λιανός θέλοντας να δώσει ένα τέλος στον καβγά των δύο παικτών, έβαλε τις φωνές και τους τόνισε: «Τέτοιες εκφράσεις δεν επιτρέπονται».

Η στάση του Κόρομι και του Ασημακόπουλου εξόργισε μεγάλο κομμάτι, των τηλεθεατών.

Μια ματιά στα σχόλια στην επίσημη σελίδα του Survivor Greece στο Facebook αρκεί για να αντιληφθεί ακόμα και ο πιο φανατικός εχθρός του Τριαντάφυλλου, ότι το κλίμα έχει πλέον αντιστραφεί υπέρ του σε ποσοστό… 100%.

Related posts

Μονόχρωμο σύνολο, το απογείωσαν τα γυαλιά: Η Σοφία Καρβέλα εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο σαν γαλαζοαίματη σε περιοδεία

«Δεν είχα βρακί να φορέσω»: Οι δύσκολες ώρες του Γιάννη Τσιμιτσέλη & η επιβίωση σε άθλιες συνθήκες

Ξεσπάει η Τζούλια Νόβα: «Μπήκε κάποιος στο σπίτι και τη σκότωσε, δεν το ξεπέρασα ποτέ, μου λείπει…»