Survivor spoiler: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που την πέφτουν όλοι στον Τριαντάφυλλο

Survivor spoiler: Στο χθεσινό Survivor αποκαλύφθηκαν πολλά… Κόρομι, Ασημακόπουλος, Μπογδάνος, Κοψιδάς, Καρολίνα, Νικολέττα τα έβαλαν όλοι με τον Τριαντάφυλλο.

«Είμαι μόνος μου εδώ στην ζούγκλα και στην θάλασσα. Τι έχω να περιμένω; Κι άλλον πόλεμο κι άλλη λάσπη. Εκεί έξω οι φίλοι μου ξέρουν ποιος είμαι. Δεν είμαι ηθοποιός και δεν ήρθα εδώ για να προβάλω την δουλειά μου, ούτε να πω ότι είμαι τραγουδισταράς και να με ανεβάσουν στο Instagram. Ήρθα να μάθω πράγματα κι έβαλα στοίχημα με την γυναίκα μου και το έχω κερδίσει, χρωστάει. Θα το παλέψω κι άλλο και σκέφτομαι ότι ο κόσμος είναι μαζί μου. Άντρας δεν γίνεσαι με τα μπράτσα και με το να είσαι νταής αλλά με τις πράξεις», ήταν μόνο μερικά από τα λόγια του Τριαντάφυλλου, που πλέον είναι εντελώς μόνος στην παραλία των «κόκκινων».

Οι «κόκκινοι» ισχυρίζονται πως για αυτή την επίθεση στον Τριαντάφυλλο ο λόγος (πέρα από το αγωνιστικό) είναι η δωροδοκία που φέρεται να έκανε ο τραγουδιστής στους συμπαίκτες του για να μην τον ψηφίσουν, όμως το Twitter έχει άλλη γνώμη.

(Να σημειωθεί ότι η λεγόμενη δωροδοκία συνέβη τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν, ωστόσο αποκαλύφθηκε τώρα)
Και αφορμή στάθηκε μία φράση του Κόρομι στην κάμερα.

Τι είπε ο Κόρομι; Υπαινίχτηκε ότι ο Τριαντάφυλλος παίρνει ΠΟΛΛΑ λεφτά για να κάνει διακοπές στον Άγιο Δομίνικο.

Οι χρήστες του twitter έστρεψαν τα βέλη τους στον Γιώργο Κόρομι, λέγοντας αυτό που τον πειράζει δεν είναι το 2χίλιαρο και η μπανάνα, αλλά ότι το κασέ του Τριαντάφυλλου για να μπει στο παιχνίδι ήταν υψηλότερο από το δικό του!

Δίκιο ή άδικο, θα φανεί.

Related posts

Μονόχρωμο σύνολο, το απογείωσαν τα γυαλιά: Η Σοφία Καρβέλα εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο σαν γαλαζοαίματη σε περιοδεία

«Δεν είχα βρακί να φορέσω»: Οι δύσκολες ώρες του Γιάννη Τσιμιτσέλη & η επιβίωση σε άθλιες συνθήκες

Ξεσπάει η Τζούλια Νόβα: «Μπήκε κάποιος στο σπίτι και τη σκότωσε, δεν το ξεπέρασα ποτέ, μου λείπει…»