Σαν να μη γέννησε ποτέ: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φόρεσε το μπικίνι της και τα κιλά της εγκυμοσύνης είναι άφαντα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, εδώ και 6 μήνες έχουν υποδεχτεί το πρώτο τους παιδιού.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά προσωπικές στιγμές της από την καθημερινότητά της αλλά και από ανατροφή του παιδιού της.

Όπως έχουμε διαπιστώσει και από τις αναρτήσεις της το ζευγάρι ακόμα δεν έχει αναχωρήσει για τις καλοκαιρινές τους διακοπές χωρίς αυτό ωστόσο να κρατάει την Κωνσταντίνα μακρυά από τις βουτιές της στην θάλασσα καθώς με κάθε ευκαιρία επισκέπτεται τις παραλίες της αθηναϊκής Ριβιέρας για τα μπάνια της.

Όπως και σήμερα το πρωί η Κωνσταντίνα επισκέφθηκε στη θάλασσα και τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω της τόσο με το πανέμορφο κορμί της το οποίο μετά από προσπάθεια το έχει φέρει στα επίπεδα προ εγκυμοσύνης αλλά και με το καλοκαιρινό Look της. Η Κωνσταντίνα επέλεξε ένα κομψότατο και διαχρονικό μαύρο μπικίνι συνδυάζοντάς το με μία μίνι φούστα-παρεό με λεοπάρ print. Το σύνολό της ολοκλήρωσε με μία μπεζ τσάντα και μαύρες σαγιονάρες.

Δείτε και την ανάρτησή της:

Related posts

Μονόχρωμο σύνολο, το απογείωσαν τα γυαλιά: Η Σοφία Καρβέλα εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο σαν γαλαζοαίματη σε περιοδεία

«Δεν είχα βρακί να φορέσω»: Οι δύσκολες ώρες του Γιάννη Τσιμιτσέλη & η επιβίωση σε άθλιες συνθήκες

Ξεσπάει η Τζούλια Νόβα: «Μπήκε κάποιος στο σπίτι και τη σκότωσε, δεν το ξεπέρασα ποτέ, μου λείπει…»