Ο έρωτας κόστισε μόνο 2.500 ευρώ: Στην δημοσιότητα νέο θύμα του “γύπα” της Θεσσαλονίκης

Σε άλλες δύο ακόμη περιπτώσεις απατών σε βάρος δύο ατόμων προέκυψε η εμπλοκή του 28χρονου “γύπα” της Θεσσαλονίκης από την συνεχιζόμενη έρευνα που διεξάγουν αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σχετικά με υποθέσεις απατών κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ακόμη ένα θύμα του γύπα της Θεσσαλονίκης

Ειδικότερα, ο 28χρονος, με την ίδια μεθοδολογία, δηλαδή κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της παθούσας, σύναψε σχέση μαζί της και επικαλούμενος την έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας, απέσπασε το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ, από τα μέσα Φεβρουαρίου έως τα τέλη Μαρτίου του τρέχοντος έτους, ενώ προφασιζόμενος σύλληψή του από τις Αστυνομικές Αρχές αποπειράθηκε να της αποσπάσει επιπλέον 6.000 ευρώ.

Επιπλέον, ο συλληφθείς το Νοέμβριο του 2021 παρέλαβε από 24χρονο Έλληνα δίκυκλη μοτοσικλέτα, χωρίς να καταβάλει το συμφωνηθέν χρηματικό ποσό, επιδεικνύοντας πλαστά ηλεκτρονικά καταθετήρια και στη συνέχεια τον απειλούσε για τη σωματική του ακεραιότητα, προκειμένου να μην κινηθεί νομικά σε βάρος του.

Το συμπληρωματικό προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, προκειμένου να συσχετιστεί με την υποβληθείσα δικογραφία.

Related posts

Μονόχρωμο σύνολο, το απογείωσαν τα γυαλιά: Η Σοφία Καρβέλα εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο σαν γαλαζοαίματη σε περιοδεία

«Δεν είχα βρακί να φορέσω»: Οι δύσκολες ώρες του Γιάννη Τσιμιτσέλη & η επιβίωση σε άθλιες συνθήκες

Ξεσπάει η Τζούλια Νόβα: «Μπήκε κάποιος στο σπίτι και τη σκότωσε, δεν το ξεπέρασα ποτέ, μου λείπει…»