«Μην Αφήσεις να τον πιάσει, τον χτυπά πολύ»: Συγκλονίζει Το Γράμμα Αγοριού που αφήνει το σκυλί στο καταφύγιο

“Θα αφήσω τον Simon μαζί σας, αυτός είναι ο σκύλος μου. Δεν θέλω ο μπαμπάς μου να τον χτυπήσει, φωνάζει πολύ γιατί δεν έχει φαγητό.” Αυτή είναι μια από τις φράσεις που γράφονται σε ένα σχισμένο φύλλο σημειωματάριου, που βρίσκεται σε κουτί από χαρτόνι μαζί με ένα κουτάβι, ένα αρκουδάκι και μερικά νομίσματα.

Αυτή η ιστορία λαμβάνει χώρα στην Πόλη του Μεξικού. Το Ίδρυμα Albergue Pergatuzoo δημοσίευσε την υπόθεση, η οποία αργότερα κοινοποιήθηκε σε άλλες σελίδες στο Facebook, συμβάλλοντας στο να γίνει viral η ιστορία.

Οι υπεύθυνοι για την Albergue Pergatuzoo έγραψαν στο Facebook ότι η πρόθεση της δημοσίευσης της επιστολής στο κοινωνικό δίκτυο ήταν να βρει τον ιδιοκτήτη του Simón να του προσφέρει κάποια βοήθεια.

Ήταν το συγκινητικό περιεχόμενο της επιστολής που γράφτηκε από το αγόρι που άγγιξε τους χρήστες των κοινωνικών μέσων. «Θα αφήσω τις αποταμιεύσεις μου για το φαγητό του», συνεχίζει το κείμενο του αγοριού που έκανε επίσης ένα ειδικό αίτημα στο καταφύγιο. »Μην τον χτυπάς, γιατί ο πατέρας μου τον χτυπά πολύ. Ο Simon τρώει πολύ. ”


Αλλά η επιστολή τελείωσε με μια καρδιά που υποσχέθηκε: «Μην τον δώσετε μακριά, όταν μεγαλώσω, θα πάω να πάρω τον Simon», καταλήγει η επιστολή.

Το άτομο πίσω από τη σελίδα του Pergatuzoo Hostel στο Facebook είπε ότι ήθελε να μιλήσει με το αγόρι και την οικογένειά του. Υποσχέθηκε επίσης να φροντίσει τον Simón και είπε ότι το κουτάβι έφτασε στο καταφύγιο στις 5 Μαρτίου.

Στα κοινωνικά δίκτυα, οι χρήστες αντέδρασαν για την καλή καρδιά και ανησυχία του αγοριού, αλλά και καταδίκασαν την κακομεταχείριση που έλαβε ο σκύλος από τον πατέρα του παιδιού. “Δεν ξέρω τι ραγίζει περισσότερο την καρδιά μου, αν το μικρό παιδί πρέπει να απαλλαγεί από το κουτάβι του ή τη θλίψη του ίδιου του σκύλου όταν εγκαταλείπεται”, σχολίασε ένας χρήστης του Facebook.

Μετά την επιτυχία της ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα, το αγόρι κατέληξε να πάει, αλλά όταν πήγε να επισκεφτεί τον Simon, ο σκύλος μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο. Τότε αποφάσισε να αφήσει ένα συγκινητικό μήνυμα για τον καλύτερο του φίλο.

“Simon, μου λείπεις, μου είπαν ότι σε πήγαν στον κτηνίατρο, αφήνω ένα μικρό χρηματικό ποσό για τα αγαπημένα σου φαγητά.”

Καθώς περνούσαν οι μήνες, ο Simón μεγάλωσε, και τώρα το καταφύγιο που τον φροντίζει περιμένει, υπομονετικά ότι μια μέρα το νεαρό αγόρι μπορεί τελικά να τον βρει ξανά.

Related posts

Μονόχρωμο σύνολο, το απογείωσαν τα γυαλιά: Η Σοφία Καρβέλα εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο σαν γαλαζοαίματη σε περιοδεία

«Δεν είχα βρακί να φορέσω»: Οι δύσκολες ώρες του Γιάννη Τσιμιτσέλη & η επιβίωση σε άθλιες συνθήκες

Ξεσπάει η Τζούλια Νόβα: «Μπήκε κάποιος στο σπίτι και τη σκότωσε, δεν το ξεπέρασα ποτέ, μου λείπει…»