Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Το πάθος για την γυμναστική, η σχέση με τον Σάκη Κατσούλη, η νίκη για το All Star Survivor και η νέα εμφάνιση

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η γνωστή πρωταθλήτρια, συμμετείχε στο Survivor 2020 στην ομάδα των μαχητών , είναι μια απο τις παίκτριες που θα μας απασχολήσει για μια ακόμη φορά με την συμμετοχή της στο Survivor. Το Αll Star Survivor ξεκινάει την Κυριακή 8/1, με τους παίκτες να είναι έτοιμοι για να ζήσουν μια ακόμη μοναδική εμπειρία, στον Άγιο Δομίνικο. Ο λόγος που έγινε γνωστή, πέρα απο το παιχνίδι, ήταν και για το ντόρο που είχε γίνει με την είσοδο του πρώην της στο παιχνίδι, Σάκη Κατσούλη. Ποια είναι η διαγωνιζόμενη; Πάμε να την μάθουμε καλύτερα!

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Όσα δεν γνωρίζετε για την παίκτρια

Η Μαριαλένα έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Σπούδασε φυσική αγωγή στα ΤΕΦΑΑ και εργάζεται ως personal trainer σε γυμναστήρια. Έκανε πρωταθλητισμό στο καράτε και η καλύτερη στιγμή της καριέρας της ήταν όταν κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο στην κατηγορία της. Είναι τελειομανής και της αρέσει η τάξη. Θεωρεί τον εαυτό της τρελό και της αρέσει να ζει στα άκρα. Αυτό που θα τη δυσκολέψει περισσότερο είναι η έλλειψη φαγητού και η καθαριότητα. 

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η σχέση με τον Σάκη Κατσούλη

Το γνωστό ζευγάρι, αναμφισβήτητα ήταν οι δύο παίκτες που απασχόλησαν περισσότερο τους τηλεθεατές στο Survivor 2021. Το άλλοτε πρώην ζευγάρι ήρθε ξανά κοντά στον Άγιο Δομίνικο και βγαίνοντας από το παιχνίδι αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μπήκε από την αρχή του παιχνιδιού στο Survivor, με τον πρώην σύντροφό της να εισβάλει μερικούς μήνες μετά στο reality επιβίωσης. Η αντίδρασή της ήταν: «Είναι καραγκιόζης, ξερνάω».

Βέβαια όσο οι μέρες και οι μήνες στο νησί περνούσαν, οι δυο τους ερχόντουσαν όλο και πιο κοντά, χωρίς ωστόσο να θέλουν να βάλουν «ταμπέλα» στη σχέση τους.

Όπως είχε αποκαλύψει ο Σάκης Κατσούλης στο «Πρωινό Μας»: «Πήγαμε από κοινού με τη Μαριαλένα στο Survivor, δεν ήταν επιτηδευμένο. Η παραγωγή έμαθε ότι ήμουν με τη Μαριαλένα στο τελευταίο κάστινγκ πριν μπω. Εννοείται πως ο δεύτερος λόγος που μπήκα ήταν η Μαριαλένα, γιατί σκεφτόμουν ότι μπορεί να υπάρχει μια δεύτερη ευκαιρία. Το πρώτο διάστημα δεν ήθελε να μου μιλήσει, έκανα υπομονή της εξήγησα κάποια πράγματα, μείναμε μόνοι, μιλήσαμε και η τριβή μας έφερε πιο κοντά. Όταν βγήκε, με καθαρό μυαλό αποφασίσαμε να είμαστε μαζί»

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της πριν μπει στο Survivor All Star

Λίγο πριν πετάξει για Άγιο Δομίνικο, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση και να μπει πιο ανανεωμένη στο παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της σε σκούρο μελαχρινό, από ανοιχτό καφέ που το είχε, ενώ έκοψε και αρκετά το μήκος τους.

Σίγουρα το νέο hairlook της Μαριαλένας Ρουμελιώτη είναι τάση, ενώ το να βάψει τα μαλλιά της στο φυσικό τους χρώμα ήταν μια απόφαση που θα την βοηθήσει στο Survivor All Star, αφού η ρίζα της θα μακραίνει και δε θα φαίνεται.

Δείτε παρακάτω το νέο hairlook της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Mαριαλένα Ρουμελιώτη: Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Μονόχρωμο σύνολο, το απογείωσαν τα γυαλιά: Η Σοφία Καρβέλα εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο σαν γαλαζοαίματη σε περιοδεία

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

«Δεν είχα βρακί να φορέσω»: Οι δύσκολες ώρες του Γιάννη Τσιμιτσέλη & η επιβίωση σε άθλιες συνθήκες