Κτηνίατρος Επαναφέρει Στη Ζωή Μικρή Σκυλίτσα Που Δεν Ανέπνεε και της Ζώζει τη ζωή

Κτηνίατρος Επανέφερε Στη Ζωή Μια Μικρή Σκυλίτσα Που Δεν Ανέπνεε

Σκύλος: Η συγκλονιστική ιστορία της μικρής σκυλίτσας, της Πηνελόπης. Μια σκυλίτσα μόλις 4 εβδομάδων ζωής που παραλίγο να χάσει τη ζωή της. Η ιστορία της κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η κτηνίατρος, Έλλη Σμιθ, είναι ο άνθρωπος που έσωσε την ζωή της μικρής σκυλίτσας.

Πώς σώθηκε η μικρή σκυλίτσα

Η Έλλη Σμιθ ήταν στην κτηνιατρική κλινική του συζύγου της και ασχολούνταν με τις συνήθεις δουλειές . Κάποια στιγμή όμως εμφανίστηκε μια γυναίκα στην είσοδο με το μικρό στα χέρια της.

Η Πηνελόπη είναι μόνο 4 εβδομάδων Και δεν αναπνέει . Οι συνθήκες του ήταν πολύ σοβαρές και προφανώς, η ζωή του κινδύνευε από σοβαρά προβλήματα . Οι δύο τους είχαν λίγα λεπτά για να παρέμβουν.

Η Πηνελόπη σώθηκε

Ευτυχώς, η έγκαιρη παρέμβασή τους οδήγησε στα αναμενόμενα αποτελέσματα και κατάφεραν να τη σώσουν . Ζήτησαν από τη γυναίκα πληροφορίες και ήταν εκείνη τη στιγμή που έκαναν τη φοβερή ανακάλυψη.

Η κυρία είπε στους γιατρούς ότι βρήκε το κουτάβι σε ένα έρημο μέρος της πόλης. Ήταν εντελώς καλυμμένο με τσιμπούρια και ήθελε απλώς να το βοηθήσει να νιώσει καλά. Ωστόσο, μετά την παραλαβή του, συνέβη το αδιανόητο .

Το κουτάβι τριών εβδομάδων, που ονομάζεται Πηνελόπη, ήταν καλυμμένο με εκατοντάδες τσιμπούρια και χρειάστηκε αμέσως μετάγγιση αίματος. Ευτυχώς, ο κτηνίατρος είχε τον τέλειο υποψήφιο.

Η σύζυγος του κτηνιάτρου πήγε το σκυλί της, Μέρφι, στο νοσοκομείο, όπου του άρεσε αμέσως το κουτάβι. «Ήταν πραγματικά πολύ περίεργος, Τι είναι αυτό το μικρό πράγμα; ».

Μόνο μερικές σύριγγες από το αίμα του Μέρφι έφεραν το σκυλί στη ζωή. «Θα μπορούσατε κυριολεκτικά να δείτε το χρώμα να επανέρχεται στα ούλα της και τη ζωή στα μάτια της. Αυτή ήταν μια τόσο ξεχωριστή στιγμή. Πρέπει να φανταστώ ότι η Πηνελόπη είναι πολύ ευγνώμων για τον Μέρφι… τον ήρωά της », δήλωσε η Έλι στο The Dodo.

Η μητέρα της σκυλίτσας επανενώθηκε με το κουτάβι της

Όταν η Πηνελόπη ήταν εκτός κινδύνου, η Ρέιτσελ Χέντρικς, διευθύντρια του Pet Urgent Care, πήρε το κουτάβι στο σπίτι για να μπορεί να το ταΐζει με μπουκάλι ανά πάσα στιγμή. Εν τω μεταξύ, η Έλι προσπάθησε για να βρει και να απελευθερώσει τη μητέρα της Πηνελόπης.

Η μητέρα της Πηνελόπης, η Πετούνια, και άλλα 25 σκυλιά ζούσαν έξω σε έναν περίβολο. Πέρασε τη ζωή της σε μια τρύπα στη γη, εκτεθειμένη στον ήλιο, τον άνεμο και τον καιρό. Η Έλι έπεισε τον ιδιοκτήτη να της επιτρέψει να πάρει την Πετούνια και άλλα άρρωστα ή ασθενικά σκυλιά.

Μετά τη θεραπεία της Πετούνια για τσιμπούρια, αυτή και η Πηνελόπη επανενώθηκαν – και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο χαρούμενοι που επανενώθηκαν.

Η Πετούνια άρχισε αμέσως να γλείφει το μωρό της και της επέτρεψε να θηλάσει. Μόλις επανενώθηκαν, οι προσωπικότητες των δύο κουταβιών άλλαξαν εντελώς. «Η Πετούνια είναι εξαιρετικά εξωστρεφής και της αρέσει να κυλά στην πλάτη της και να της κάνουν μασάζ στην κοιλιά της, ενώ η Πηνελόπη, φυσικά, λατρεύει να παρηγορείτε και κυρίως να έχει πίσω τη μαμά της», εξήγησε η Έλι.

Η Πετούνια και το μωρό της θα μείνουν στο αγαπημένο τους ανάδοχο σπίτι έως ότου η Πηνελόπη γίνει 9-10 εβδομάδων. Τότε θα είναι καιρός τα δύο κουτάβια να αρχίσουν να ψάχνουν τη δική τους οικογένεια.

Η Έλι ελπίζει να βρει κάποιον που θα δώσει στα σκυλιά τη φροντίδα και την προσοχή που τους αξίζει και, φυσικά, πολλά και πολλά χάδια.

Related posts

Μονόχρωμο σύνολο, το απογείωσαν τα γυαλιά: Η Σοφία Καρβέλα εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο σαν γαλαζοαίματη σε περιοδεία

«Δεν είχα βρακί να φορέσω»: Οι δύσκολες ώρες του Γιάννη Τσιμιτσέλη & η επιβίωση σε άθλιες συνθήκες

Ξεσπάει η Τζούλια Νόβα: «Μπήκε κάποιος στο σπίτι και τη σκότωσε, δεν το ξεπέρασα ποτέ, μου λείπει…»