Ένα Άρρωστο Κουτάβι Που Εγκαταλείφθηκε Στο Κλουβί Του Κοντά Σε Ένα Νεκροταφείο Παλεύει Για Τη Ζωή Του

Ο άτυχος δεν αναγνωρίστηκε γιατί δεν είχε μικροτσίπ. Είναι λοιπόν αδύνατο για τις αρχές να βρουν τον ιδιοκτήτη του. Προτεραιότητα ήταν να τον θεραπεύσουν από την τρομερή, δυνητικά θανατηφόρα ασθένειά του.

Στις 15 Ιουνίου 2022, ένας καλός Σαμαρείτης οδήγησε ένα φτωχό κουτάβι 5 μηνών με το όνομα PJ στο Angell Animal Medical Center ( MSPCA ) που βρίσκεται στη Βοστώνη , Μασαχουσέτη , Ηνωμένες Πολιτείες . Είπε ότι ανακάλυψε το μωρό μόνο του στο ταξιδιωτικό του κλουβί γύρω στις 5:20 μ.μ. στην οδό Walk Hill κοντά στο νεκροταφείο Mount Hope .

Ο PJ ήταν αδυνατισμένος και φαινόταν πολύ άρρωστος. Οι κτηνίατροι πήραν την περίπτωσή του πολύ σοβαρά και του έδωσαν την πλήρη προσοχή τους.

Μια διάγνωση που σώζει ζωές

Μετά από εξέταση, οι κτηνίατροι μπόρεσαν να βεβαιώσουν ότι το νεαρό Pitbull είχε παρβοϊό . Μια μεταδοτική μολυσματική ασθένεια που προκαλεί εντερικό πόνο, έμετο, διάρροια και σοβαρή αφυδάτωση που μπορεί να οδηγήσει στο θάνατο του ζώου.

Έτσι, ο PJ έλαβε επειγόντως ενδοφλέβια θεραπεία με ηλεκτρολύτες (μεταλλικά στοιχεία που μεταφέρουν ηλεκτρικό φορτίο στο αίμα βοηθώντας στη ρύθμιση της λειτουργίας των νεύρων και των μυών) και αντιβιοτικά. «Σήμερα είναι ήδη πολύ καλύτερα », είπε ο Mike Keiley , διευθυντής MSPCA στο NBC Boston .

Όταν τον πήραν ο PJ , φορούσε μπλε, γκρι και κίτρινο τρίχρωμο περιλαίμιο, αλλά δεν είχε καμία μορφή αναγνώρισης τύπου μικροτσίπ ή στοιχεία . Ως εκ τούτου, οι ερευνητές δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τον κηδεμόνα του. Ξεκίνησε πρόσκληση μαρτύρων.

Το MSPCA λυπάται που αυτού του είδους η εγκατάλειψη συμβαίνει καθημερινά εξαιτίας ανθρώπων που δεν ζητούν βοήθεια όταν βρίσκονται σε αδυναμία να καλύψουν τις ανάγκες του σκυλιού τους.

“Ως ανοιχτό καταφύγιο εισδοχής, κάνουμε τη διαδικασία παράδοσης προσιτή και μη επικριτική για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων που πρέπει να εγκαταλείψουν τον σύντροφό τους”, είπε ο Μάικ .

Ο PJ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη φάση της επούλωσης. Θα πρέπει να μπορεί να ενταχθεί σε ένα αγαπημένο σπίτι μέσα σε 2 εβδομάδες για να ζήσει μια μακρά ζωή γεμάτη περιπέτειες και τρυφερότητα.

Related posts

Μονόχρωμο σύνολο, το απογείωσαν τα γυαλιά: Η Σοφία Καρβέλα εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο σαν γαλαζοαίματη σε περιοδεία

«Δεν είχα βρακί να φορέσω»: Οι δύσκολες ώρες του Γιάννη Τσιμιτσέλη & η επιβίωση σε άθλιες συνθήκες

Ξεσπάει η Τζούλια Νόβα: «Μπήκε κάποιος στο σπίτι και τη σκότωσε, δεν το ξεπέρασα ποτέ, μου λείπει…»