«Είναι γυναίκα μου επισήμως»: Οι πρώτες δηλώσεις των νεόνυμφων Πλεύρη & Σιακαβάρα – Γιατί δεν πήγαν τα παιδιά του

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και Τζόρτζια Σιακαβάρα παντρεύτηκαν την Δευτέρα 18/12 όπως μετέφερε η εφημερίδα On Time και η δημοσιογράφος Ρενέ Σαραντινού. Μάλιστα, ο γάμος πραγματοποιήθηκε κάτω υπό άκρα μυστικότητα με τους καλεσμένους να φτάνουν μέχρι τους 10.

Μεγάλη εντύπωση έκανε και το γεγονός πως τα παιδιά του γνωστού δικηγόρου – πολιτικού, Θάνος Πλεύρης και Φένια δεν έδωσαν το παρών. Άλλωστε ο βουλευτής της ΝΔ είχε μιλήσει ανοιχτά για το γάμο αυτό. Επίσης, όπως γράφτηκε δεν πήγε στο γάμο ούτε και η μητέρα της Τζόρτζιας.

Όλα τα παραπάνω γράφτηκαν στην εφημερίδα On Time, με την δημοσιογράφο να μιλάει και στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, μεταφέροντας τα λόγια της Τζόρτζιας Σιακαβάρα επιβεβαιώνοντας το μυστήριο.

Αποκλειστικά οι πρώτες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Πλεύρη για το γάμο του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα

Το Youweekly.gr και η Τζώρτζια Συρίχα, επικοινώνησαν με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, με τον δικηγόρο να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις.

«Να πάρουν την εκκλησία και να ρωτήσουν εάν παντρεύτηκα», ανέφερε αρχικά, δηλώνοντας πως δεν γνώριζε για το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε και συνέχισε λέγοντας «Μου κάνει εντύπωση το ρεπορτάζ».

«Ούτε διαψεύδω, ούτε επιβεβαιώνω», απάντησε στην ερώτηση αν τελικά ο γάμος του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα έγινε, ενώ δήλωσε επίσης «Εγώ δεν δημοσιοποιώ την ιδιωτική μου ζωή».

Related posts

Μονόχρωμο σύνολο, το απογείωσαν τα γυαλιά: Η Σοφία Καρβέλα εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο σαν γαλαζοαίματη σε περιοδεία

«Δεν είχα βρακί να φορέσω»: Οι δύσκολες ώρες του Γιάννη Τσιμιτσέλη & η επιβίωση σε άθλιες συνθήκες

Ξεσπάει η Τζούλια Νόβα: «Μπήκε κάποιος στο σπίτι και τη σκότωσε, δεν το ξεπέρασα ποτέ, μου λείπει…»