Εύβοια: Πανικό Προκάλεσαν Αγριογούρουνα Που Κολυμπούσαν Στην Παραλία Της Χαλκίδας

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας προκειμένου να απομακρύνει το κοπάδι αγριογούρουνων από την θάλασσα.

Ένα παράδοξο θέαμα προκάλεσε ταραχή σε λουόμενους και πολίτες στην Εύβοια όταν αγρογούρουνα εθεάθησαν να κολυμπούν σε παραλία της Χαλκίδας.

Το περιστατικό έγινε συγκεκριμένα στην ακτή μπροστά από την επιχείρηση Stavento θέτοντας επί ποδός τις τοπικές αρχές αφού το ακραίο σκηνικό δυνητικά θα μπορούσε να πάρει άσχημη τροπή τόσο για τα άγρια αυτά ζώα όσο και για κολυμβητές.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας προκειμένου να απομακρύνει το κοπάδι αγριογούρουνων από την θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr στο σημείο έσπευσε και η πυροσβεστική προκειμένου να τα απομακρύνει εντούτοις αυτό δεν κατέστη εφικτό καθώς τα αγριογούρουνα ξέφυγαν…κολυμπώντας!

Το Λιμεναρχείο Χαλκίδας αναμένεται να δώσει περαιτέρω πληροφορίες αναφορικά με το περιστατικό εντός των επομένων ωρών

Related posts

Έρχεται το «Φεγγάρι της Φράουλας» – Τα 4 ζώδια που θα δοκιμαστούν από την Πανσέληνο του Ιουνίου

Ώpες αγωνίας για Ανθή Βούλγαρη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Βίντεο ντοκουμέντο από τα Χανιά: Η ανατριχιαστική στιγμή που ο δολοφόνος μετάφερει με τον βαν την σορό της Σταυρούλας