Θρήνος στην αθλητική δημοσιογραφία: Νεκρός ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης ξαφνικά στα 40 του

Θλίψη στην αθλητική δημοσιογραφία από τον θάνατο του Παναγιώτη Γκαραγκάνη ενώ κανένας δεν περίμενε τα τραγικά μαντάτα.

Πένθος και οδύνη για τον Παναγιώτη

Πένθος και οδύνη στην οικογένειά του, τους οικείους του και την αθλητική δημοσιογραφία σκόρπισε ο θάνατος του Παναγιώτη Γκαραγκάνη. Το πρωί της Τρίτης (7/3) έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 40 ετών.

Η ιστοσελίδα foxbet.gr, της οποίας ήταν αρχισυντάκτης, δημοσίευσε ένα συγκινητικό κείμενο γνωστοποιώντας τα δυσάρεστε νέα.

«Η Τρίτη της 7ης Μαρτίου ξημέρωσε με θλίψη βαριά για την ομάδα του Foxbet και με τα πιο τραγικά νέα για την ίδια την οικογένεια, του αρχισυντάκτη μας, Παναγιώτη Γκαραγκάνη.

Σε ηλικία μόλις 40 ετών

Ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης υπήρξε ένα έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος με μακρά θητεία στον χώρο των ΜΜΕ. Εργάστηκε σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και εφημερίδων, όπως ο Sport FM, το Sport 24, το Sportime, το RedPlanet.gr, το Athlosnews.gr και το FWS.gr.

Από το καλοκαίρι του 2021 ανήκε στην οικογένεια του Foxbet.gr στη θέση του αρχισυντάκτη, ενώ μέσω του έγκριτου και αποκαλυπτικού του ρεπορτάζ, κάλυπτε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας. Ο νηφάλιος χαρακτήρας του, η καυστική του πένα και το πάθος του για τον Ολυμπιακό, θα μείνουν χαραγμένα εσαεί στη μνήμη όλων μας.

Η ομάδα του foxbet, αποχαιρετά τον άνθρωπο, συνάδελφο και φίλο μας και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του.

Καλό σου ταξίδι Παναγιώτη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει…»

Related posts

Μονόχρωμο σύνολο, το απογείωσαν τα γυαλιά: Η Σοφία Καρβέλα εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο σαν γαλαζοαίματη σε περιοδεία

«Δεν είχα βρακί να φορέσω»: Οι δύσκολες ώρες του Γιάννη Τσιμιτσέλη & η επιβίωση σε άθλιες συνθήκες

Ξεσπάει η Τζούλια Νόβα: «Μπήκε κάποιος στο σπίτι και τη σκότωσε, δεν το ξεπέρασα ποτέ, μου λείπει…»