Τι δώρο να του κάνω για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Έχουμε την απάντηση που ψάχνεις

Και κάτι τέτοιες ημέρες, συνήθως τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου, αρχίζεις να απορείς: «Τι δώρο να του κάνω για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;».

Και εδώ είναι που αρχίζουν τα διλήμματα. Αφού τα έχει όλα. Άρωμα; Έχει! Ρούχα; Έχει.

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να σου αναλύσουμε το σκεπτικό πίσω από κάθε δώρο, πόσο μάλλον όταν αυτό ανήκει στην κατηγορία της ομορφιάς.

Όταν θέλεις να αγοράσεις ένα δώρο, δεν σημαίνει ότι είσαι υποχρεωμένη να αγοράσεις κάτι που δεν το έχει ήδη ο σύντροφός σου. Αν υπάρχει κάτι τέτοιο, το γνωρίζεις και μπορείς να το πάρεις, τότε είσαι φοβερή. Όμως, αν δεν πάει σε κάτι συγκεκριμένο το μυαλό σου, μην απογοητεύεσαι γιατί δεν είναι αυτή η πραγματική και ουσιαστική έννοια του δώρου. Ποια είναι; Η διαδικασία της σκέψης, η αναζήτηση, ο χρόνος που θα διαθέσεις για να το πάρεις, τα λεφτά, η αγάπη με την οποία θα το προσφέρεις και κυρίως η σκέψη που θα το συνοδεύει.

Δες επίσης: Άγιος Βαλεντίνος με Αφροδίτη στον Κριό

Σίγουρα όλοι μας έχουμε ρούχα, αρώματα, κρέμες και πολλά ακόμα αγαθά. Όμως, το ίδιο είναι να φοράς κάθε ημέρα ένα άρωμα που επέλεξε η/ο σύντροφός σου για εσένα και πατώντας το ψιτ να τον/την θυμάσαι και το ίδιο είναι να φοράς ένα τυχαίο που μπορεί να μην θυμάσαι καν από που προμηθεύτηκες;

Αν σε πείσαμε, η απάντηση στην ερώτηση «Τι δώρο να του κάνω για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;» έγινε μόλις πιο εύκολη.

Αν όχι, ορίστε και κάποιες ιδέες/απαντήσεις στην επίμαχη αυτή ερώτηση:

Πηγή: missbloom.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta