Δεν Πάμε Καλά… Γυναίκα Παρατάει τη Δουλειά της για να Θηλάζει Κάθε 2 Ώρες τον 36χρονο Φίλο της!

Jennifer D. Mulford

Μια γυναίκα από την Ατλάντα των ΗΠΑ έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν ανακοίνωσε δημόσια ότι παραιτήθηκε από τη δουλειά της για να θηλάζει τον 36χρονο bodybuilder φίλο της.

Η Jennifer Mulford ισχυρίζεται ότι ήθελε να ξεκινήσει μια ‘Ενήλικη Σχέση Θηλασμού’ με τον σύντροφό της Brad Leeson, όταν διάβασε το δεσμό που δημιουργείται ανάμεσα σε δύο άτομα την ώρα του θηλασμού.

Η Jennifer παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε ιστοσελίδες γνωριμιών για να βρει ένα τέτοιο σύντροφο, αλλά τελικά ανέφερε την ιδέα στον πρώην φίλο της, τον Brad.

‘Ήταν λες και άναψε ένα φωτάκι στο κεφάλι του. Μπορούσα να καταλάβω από τη φωνή του ότι ήταν περίεργος και ενθουσιασμένος,’ ανέφερε η Jennifer, πριν δοκιμάσουν για πρώτη φορά το θηλασμό.

‘Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι βρήκα τον κατάλληλο σύντροφο για μια ζωή…θέλαμε το ίδιο πράγμα από τη σχέση – ένα μαγικό δεσμό, που μόνο ο θηλασμός μπορεί να πετύχει.’

Η Jennifer θηλάζει τον Brad κάθε δύο ώρες για να παράγει γάλα και να ξεγελάσει το σώμα της, σκεπτόμενη ότι έχει μωρό.

‘Σταμάτησα τη δουλειά μου επειδή θέλω να αφιερωθώ σε αυτό’ και πρόσθεσε ότι συχνά το βράδυ χρησιμοποιεί αντλία στήθους κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επίσης, δήλωσε ότι δε θα έκαναν κάτι τέτοιο δημόσια, καθώς είναι μια ‘πολύ ιδιωτική’ στιγμή της ζωής τους. Το ζευγάρι δέχτηκε μεγάλη κριτική και αποδοκιμασίες από τους χρήστες των κοινωνικών μέσων δικτύωσης για αυτή την απόφασή τους.

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta