Survivor Trailer: Η Βόμβα για τις Κλοπές Φαγητού Έσκασε! Ο Θοδωρής Θεοδωροπουλος μιλάει Έξω Από τα Δόντια και…Καρφώνει!

Survivor 2: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Οι δύο ομάδες του survivor 2 μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουν το έπαθλο που τόσο πολύ έχουν ανάγκη.

Πριν ενημερωθούν για το νέο αγώνισμα ο Σάκης Τανιμανίδης τους αποκάλυψε το έπαθλο που θα έπαιρνε η νικήτρια ομάδα. Εκτός από τα κρεβάτια και τα μαξιλάρια που θα έκανε τον ύπνο τους μαγικό θα κέρδιζαν και γεμιστά μπισκότα διαφόρων γεύσεων. Η πείνα έχει εξαντλήσει τόσο τους παίκτες των Μαχητών όσο και των Διασήμων. Ποια ομάδα κέρδισε το αγώνισμα και πήρε το έπαθλο; Η ομάδα των Διασήμων κέρδισε!

Survivor 2: Η Δαλάκα μπήκε στο αγώνισμα τραυματισμένη και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο twitter

Η απόφαση της Κατερίνας Δαλάκα να αγωνιστεί στο αποψινό αγώνισμα του survivor 2 ενώ ήταν τραυματισμένη ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο twitter.

Με σκορ 9 – 9 η παίκτρια των Διασήμων αποφάσισε να αγωνιστεί. Η Καίτη Φίνου έγραψε: «Καλά δεν την νοιάζει η δουλειά της τώρα; Αφού από τον αθλητισμό ζει….ένας υπεύθυνος αθλητής δεν θα το ρίσκαρε για όλα τα φαγητά του κόσμου… #survivorGR». Ενώ η Ναταλία Γερμανού έγραψε: «Όχι βρε Κατερίνα μου».

Δείτε τα tweets των τηλεθεατών:

«Η Δαλάκα για να φανεί πάλι αυτή, υποτιμά τις συμπαίκτριες της μπροστά σε όλους. Ότι κ κουτσή ακόμα θα κερδίσει. Κατά τ’αλλα αθλητική παιδεία. Αντε Γειά! #survivorGR»

«Τραυματισμένη η Δαλάκα και θέλει να μπει…και μειωνει τις αλλες κοπελες…και βάζει σε “κινδυνο” την ομαδα της και ειναι μουφα ο τραυματισμος της #survivorGR».

«Δίδαξε μας Δαλακα τι εστί αθλητική παιδεία.. Πώς δηλαδή να μειώνουμε τους συμπαίκτες μας και να βάζουμε μπροστά το εγώ μας.. αι στα διαλα μωρή ηλίθια σκατοχαρακτηρα. #survivorGR».

«Μωρε τι πινετε εδω μεσα…η Δαλακα μπηκε για να κοντραρει την Μελινα κ να δωσει προβαδισμα..πως ακυρωνει τις αλλες..οτι κ να κανει βγαζετε χολη..πιονια #survivorgr».

Γνωστός παρουσιαστής: «Δεν σας κάνει ηρωίδα αλλά εγωίστρια και επιπόλαιη δεσποινίς Δαλάκα»

Ο γνωστός παρουσιαστής ξέσπασε κατά της Κατερίνας Δαλάκα παρακολουθώντας το αποψινό επεισόδιο του survivor 2.

Η παίκτρια ενώ ήταν τραυματισμένη θέλησε να μπει στον αγωνιστικό χώρο με τον Σπύρο Σούλη να ξεσπάει στο twitter γράφοντας: «Αγνοώντας τραυματισμό και γιατρούς και διακινδυνεύοντας να τραυματισθείτε περισσότερο χάνοντας και εσείς αλλά και ομάδα σας για πολύ καιρό, δεν σας κάνει ηρωίδα, αλλά εγωίστρια και επιπόλαιη δεσποινίς Δαλάκα. Και το να θεωρείτε τον εαυτό σας την μόνη λύση, εγωκεντρική #survivorGR».

Survivor 2 Το trailer της Δευτερας 5-3-18

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta